Οδηγός λεωφορείου στην Κηφισιά λύνει σταυρόλεξο ενώ βρίσκεται στο τιμόνι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οδηγός λεωφορείου στην Κηφισιά λύνει σταυρόλεξο ενώ βρίσκεται στο τιμόνι (vid)
Συνάδελφοι του οδηγού δηλώνουν έκπληκτοι και χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τα όσα έγιναν στην Κηφισιά.

Ένα βίντεο, είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά έναν οδηγό λεωφορείου σε δρομολόγιο στην Κηφισιά, ο οποίος φαίνεται να λύνει σταυρόλεξο ενώ είναι στο τιμόνι.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή του Mega «Live News» και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το λεωφορείο κινείται σε δρόμο της Κηφισιάς και έναν από τους επιβάτες να καταγράφει τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο.

Πρόκειται για δρομολόγιο της γραμμής 523, με τον οδηγό να πατάει γκάζι χωρίς να κοιτάει τον δρόμο και χωρίς κανένα από τα δύο χέρια του, για λίγα δευτερόλεπτα, να κρατάει το τιμόνι.

Στο πρώτο καρέ του βίντεο φαίνεται κάτι να γράφει. Με το δεξί του χέρι κρατάει το στυλό και με το αριστερό το σταυρόλεξο, με γυαλιά ηλίου αλλά και πρεσβυωπίας για να βλέπει κοντά.

Το λεωφορείο του ΟΑΣΑ κινείται, ο ίδιος σημειώνει και στην συνέχεια να κρεμάει το στυλό, να κλείνει το σταυρόλεξο που αφήνει δίπλα στο παράθυρο.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο περνάει έξω από σχολεία αλλά και το ΙΕΚ της Κηφισιάς. Με αποτέλεσμα τις καθημερινές να γεμίζει από μαθητές και σπουδαστές.