Αγρίνιο: 41χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε παιδί που έλεγε τα κάλαντα και συνελήφθη

Επιμέλεια: Newsroom
Αγρίνιο: 41χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε παιδί που έλεγε τα κάλαντα και συνελήφθη
Ο 41χρονος άνδρας μήνυσε τους γονείς του παιδιού και συνελήφθησαν και εκείνοι.

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί σήμερα στο Αγρίνιο, όταν τέσσερα παιδιά πήγαν για τα κάλαντα των Φώτων σε μια πολυκατοικία.

Η κατάληξη ήταν να συλληφθεί ένοικος της πολυκατοικίας για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, τέσσερα παιδιά γυμνασίου-δυο αγόρια και δύο κορίτσια- βγήκαν έξω για τα κάλαντα των Φώτων. Η τροπή που πήραν τα πράγματα ωστόσο προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

Ένοικος μια πολυκατοικίας κατηγορείται πως βιαιοπράγησε έντονα σε βάρος ενός από τα παιδιά. Μηνύθηκε από τους γονείς του και συνελήφθη. Το παιδί μετέβη και στο νοσοκομείο για τη διαπίστωση τραυμάτων στο κεφάλι.

Ο 41χρονος άνδρας ωστόσο μήνυσε τους γονείς του παιδιού για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και το παιδί για φθορά ξένης περιουσίας.

Αρνείται πως χτύπησε το παιδί με τον τρόπο που αυτό υποστηρίζει ενώ από την πλευρά του λέγεται πως οι ανήλικοι προκάλεσαν φθορές στα κουδούνια χτυπώντας τα με το τρίγωνο των καλάντων και παρατεταμένο χτύπημα, όπως είδε από κάμερα θυροτηλεφώνου.

Οι γονείς συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή Εισαγγελέα ενώ ο ένοικος της πολυκατοικίας κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

@Photo credits: INTIME