Ηλεκτρική σκούπα «επιτέθηκε» σε σκύλο: Η τιτάνια μάχη να ξεφύγει (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ηλεκτρική σκούπα «επιτέθηκε» σε σκύλο: Η τιτάνια μάχη να ξεφύγει (vid)
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει την αγωνιώδη προσπάθεια ενός σκύλου να ξεφύγει από την «επίθεση» που δέχτηκε από ηλεκτρική σκούπα.

Σε ένα διασκεδαστικό αλλά και τρομακτικό περιστατικό, μια ηλεκτρική σκούπα - ρομπότ, είχε μια αναπάντεχη συνάντηση με έναν οικογενειακό σκύλο. Ενώ εκτελούσε την προκαθορισμένη ρουτίνα καθαρισμού του, η ηλεκτρική σκούπα έπιασε κατά λάθος την ουρά του σκύλου προκαλώντας μια στιγμή πανικού και σύγχυσης.

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη την 1η Ιανουαρίου, καταγράφηκε σε ένα βίντεο που έκτοτε έχει γίνει viral. Δείχνει το σκύλο, με το χαρακτηριστικό λευκό τρίχωμα, σε κατάσταση αγωνίας, καθώς προσπαθούσε μανιωδώς να ξεφύγει από την ηλεκτρική σκούπα. Το υλικό είναι ταυτόχρονα χιουμοριστικό και ανησυχητικό, καθώς καταδεικνύει τις απρόβλεπτες συνέπειες του σύγχρονου τρόπου, με τον οποίο μπορεί να καθαριστεί ένα σπίτι.

Καθώς ο σκύλος γαύγιζε, κάνοντας κύκλους σε μια απελπισμένη προσπάθεια να απελευθερωθεί, η ηλεκτρική σκούπα παρέμενε πεισματικά προσκολλημένη. Η σκηνή συνεχίστηκε για σχεδόν μία ώρα, μέχρι που ο ιδιοκτήτης επέστρεψε στο σπίτι και παρενέβη.

Ευτυχώς, ο σκύλος δεν έπαθε τίποτα σε αυτό το περιστατικό. Το περιστατικό αυτό δεν αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση. Έχουν αναφερθεί παρόμοιες συναντήσεις μεταξύ κατοικίδιων ζώων και αυτοματοποιημένων συσκευών καθαρισμού, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και την καταλληλότητα τέτοιων συσκευών σε σπίτια με κατοικίδια ζώα.