Κοπέλα κατάφερε να «εξαφανίσει» το στομάχι της και έγινε viral: «Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αληθινό» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κοπέλα κατάφερε να «εξαφανίσει» το στομάχι της και έγινε viral: «Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αληθινό» (vid)
Το βίντεο, το οποίο έγινε γρήγορα viral, δείχνει τη γυναίκα μαζί με δύο άνδρες, οι οποίοι είναι εμφανώς σοκαρισμένοι καθώς βλέπουν το στομάχι της να εξαφανίζεται εντελώς.

Σε μια εποχή όπου το διαδίκτυο είναι ένας θησαυρός ασυνήθιστων και απροσδόκητων γεγονότων, ένα περίεργο βίντεο που εμφανίστηκε πέρυσι άφησε τους θεατές σε αμηχανία και περιέργεια. Το βίντεο έδειχνε μια γυναίκα να εκτελεί ένα εκπληκτικό κατόρθωμα.

Η έννοια της εξαφάνισης τμημάτων του σώματος δεν είναι καινούργια στο βασίλειο της μαγείας και της ψευδαίσθησης, αλλά όταν εφαρμόζεται στο πλαίσιο ενός περιστασιακού βίντεο, γίνεται πηγή ευρείας γοητείας. Το βίντεο, το οποίο έγινε γρήγορα viral, δείχνει τη γυναίκα μαζί με δύο άνδρες, οι οποίοι είναι εμφανώς σοκαρισμένοι καθώς βλέπουν το στομάχι της να εξαφανίζεται εντελώς.

Where did all the stuff go?
byu/cenotaphx inblackmagicfuckery

Ένας από τους άνδρες φαίνεται να χώνει το δάχτυλό του στο κενό όπου κάποτε βρισκόταν το στομάχι της, τονίζοντας τη σουρεαλιστική φύση της σκηνής. Λίγες στιγμές αργότερα, ως δια μαγείας, η κοιλιά της επανεμφανίζεται.

Η δημοτικότητα του βίντεο εκτοξεύτηκε στα ύψη όταν αναρτήθηκε στο Reddit, προκαλώντας καταιγισμό αντιδράσεων από τους χρήστες του διαδικτύου. Το βίντεο αποτελεί μια απόδειξη της ικανότητας του διαδικτύου να εκπλήσσει και να μπερδεύει, χρησιμεύοντας ως υπενθύμιση των ατελείωτων δυνατοτήτων της ανθρώπινης ικανότητας και της δύναμης της οπτικής ψευδαίσθησης.