Η απίθανη λεπτομέρεια από το τσιμπούσι κρατούμενων στον Κορυδαλλό που ελάχιστοι πρόσεξαν (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η απίθανη λεπτομέρεια από το τσιμπούσι κρατούμενων στον Κορυδαλλό που ελάχιστοι πρόσεξαν (vid)
Μια λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά στη φωτογραφία με το τσιμπούσι των κρατουμένων στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που κυκλοφορεί από το ρεβεγιόν των κρατουμένων στις φυλακές του Κορυδαλλού. Μάλιστα, μετά την έκταση που πήρε το θέμα, ζητήθηκε επείγουσα πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβαν χώρα όσα συνέβησαν το βράδυ των Χριστουγέννων.

Στη φωτογραφία πέντε κρατούμενοι έχουν στήσει... τσιμπούσι μέσα στο κελί. Υπάρχει κι άλλο ένας που τραβάει τη φωτογραφία. Στο τραπέζι εκτός από φαγητά και αναψυκτικά υπάρχουν και κινητά. Το μενού περιλαμβάνει κρέας, ψητές πιπεριές, σαλάτες, πατάτες τηγανητές και τζατζίκι μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτομέρεια που ελάχιστοι πρόσεξαν. Οι δύο κρατούμενοι πίνουν αναψυκτικό, ενώ οι άλλοι τρεις μπύρα άνευ αλκοόλ!

Η προκαταρκτική εξέταση θα διερευνήσει και την ύπαρξη πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών των υπαλλήλων του συγκεκριμένου σωφρονιστικού καταστήματος.