Σακίρα: Τεράστιο χάλκινο άγαλμα της τραγουδίστριας αποκαλύφθηκε στη Κολομβία

Επιμέλεια: Newsroom
Σακίρα: Τεράστιο χάλκινο άγαλμα της τραγουδίστριας αποκαλύφθηκε στη Κολομβία
Ένα χάλκινο άγαλμα της Κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα αποκαλύφθηκε στη γενέτειρά της, την Barranquilla.

Η γενέτειρα της Σακίρα, Μπαρρανκίγια, τίμησε την γνωστή τραγουδίστρια με ένα άγαλμα ύψους 6 μέτρων.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες με τους γονείς της αρχικά, να ποζάρουν χαμογελαστοί μπροστά από αυτό. «Με κάνει χαρούμενη να το μοιράζομαι αυτό με τους γονείς μου και ειδικά με τη μητέρα μου στα γενέθλιά της» έγραψε αρχικά.

«Μια καρδιά που συνθέτει, γοφοί που δεν λένε ψέματα, ένα απαράμιλλο ταλέντο, μια φωνή που συγκινεί τις μάζες και ξυπόλητα πόδια που βαδίζουν για το καλό της παιδικής ηλικίας και της ανθρωπότητας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η αφιέρωση.

Η Σακίρα ήταν μεταξύ των ονομάτων που αναζητήθηκαν περισσότερο στη Google, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία.

Πριν από τα αποκαλυπτήρια του νέου αγάλματος, η Σακίρα απασχόλησε αρκετές φορές την επικαιρότητα φέτος - κυρίως όταν κυκλοφόρησε ένα τραγούδι για τον πρώην σύντροφό της, τον πρώην ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, το οποίο έσπασε ρεκόρ στο YouTube στη Λατινική Αμερική.

Η Σακίρα ευχαρίστησε τον γλύπτη, Yino Márquez, και τους μαθητές του για το «τεράστιο καλλιτεχνικό ταλέντο» που επέδειξαν δημιουργώντας το μπρούντζινο έργο.