Ο Μπέος την «είπε» στον ιδιοκτήτη του σκάφους που πήρε φωτιά από φαναράκια: «Ρε μη χαλάτε τη γιορτή, ας μην το άφηνε εκεί» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Μπέος την «είπε» στον ιδιοκτήτη του σκάφους που πήρε φωτιά από φαναράκια: «Ρε μη χαλάτε τη γιορτή, ας μην το άφηνε εκεί» (vid)
Φωτιά πήρε ένα σκάφος στον Βόλο από αναμμένα φαναράκια, ωστόσο οι εικόνες πανικού που ακολούθησαν, δεν άρεσαν στον Αχιλλέα Μπέο.

Φαναράκια γέμισαν με φως τον ουρανό του Βόλου στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης παρουσίας του Αχιλλέα Μπέου.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα καθώς ένα ένα από τα φαναράκια έπεσε σε σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στην παραλία του Βόλου, με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά.

@mac_spyros #volos #fire #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Σπύρος Μακρής

Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τον κόσμο που έσπευσε να σβήσει τη φωτιά από το σκάφος. Όμως αυτή η ανακατωσούρα φαίνεται ότι δεν άρεσε στον δήμαρχο Βόλου.

Ο Αχιλλέας Μπέος πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να λέει: «Ρε μην χαλάτε την γιορτή, καλά είμαστε. Ας το έπαιρνε. Του είπε κανείς να το αφήσει εκεί; Γιορτάζουμε σήμερα. Γιορτάζει όλος ο Βόλος. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, υγεία».

Στο βίντεο τρία άτομα να παλεύουν με τις φλόγες με πανιά που κρατούν στα χέρια τους. Στο σημείο έσπευσαν δυο πυροσβεστικά οχήματα που συνέβαλαν στη κατάσβεση της φωτιάς.

@antonisskiathitis 🔥#volos #fyp #foryoupage #fire ♬ πρωτότυπος ήχος - _.skiathitis._