Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 16 Κροάτες χούλιγκαν

Επιμέλεια: Newsroom
Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 16 Κροάτες χούλιγκαν
Συνολικά 91 Κροάτες χούλιγκαν έχουν αποφυλακιστεί από τους 102 συνολικά που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Νέος γύρος αποφυλακίσεων από τις ελληνικές φυλακές των Κροατών χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη τον περασμένο Αύγουστο.

Ακόμα 16 οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ αφέθηκαν ελεύθεροι με τον ανακριτή να κάνει δεκτά τα αιτήματα 91 Κροατών από τα 95 που δέχθηκε για αποφυλάκιση. Τον περασμένο Αύγουστο είχαν συλληφθεί συνολικά 102 Κροάτες μετά την δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ.

Η ενημέρωση προέρχεται από την κροατική πρεσβεία, η οποία μάλιστα έχει αναλάβει να πληρώνει και τα 1.000 ευρώ της εγγύησης ανά οπαδό για την αποφυλάκιση, αν και σε πολλές περιπτώσεις οι δικηγόροι των οπαδών ήταν εκείνοι που κατέβαλαν το ποσό.

Η έρευνα για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο δεν έχουν προκύψει στοιχεία για τον δράστη. Οι Κροάτες χούλιγκαν βαρύνονται με 11 κατηγορίες, αλλά όχι με αυτή της ανθρωποκτονίας, γι’ αυτό έγιναν δεκτά τόσα πολλά αιτήματα αποφυλάκισης.