Αδιανόητο μπέρδεμα σε κηδεία στη Ζάκυνθο: Άνοιξαν το φέρετρο και ήταν άλλος άνθρωπος μέσα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητο μπέρδεμα σε κηδεία στη Ζάκυνθο: Άνοιξαν το φέρετρο και ήταν άλλος άνθρωπος μέσα (vid)
Πανδαιμόνιο επικράτησε σε κηδεία στη Ζάκυνθο, όταν άνοιξαν το φέρετρο και ανακάλυψαν πως κήδευαν λάθος άνθρωπο.

Σκηνές πανικού επικράτησαν σε κηδεία στη Ζάκυνθο, όταν οι συγγενείς και οι φίλοι της γυναίκας που είχε πεθάνει, διαπίστωσαν ότι μέσα στο φέρετρο δεν ήταν ο δικός τους άνθρωπος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το συμβάν σημειώθηκε σε εκκλησία χωριού της περιοχής του Λαγανά. Αφού ολοκληρώθηκε η κηδεία, τα παιδιά και τα εγγόνια της εκλιπούσης ζήτησαν να ανοίξει το φέρετρο για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά την συγγενή τους.

Ωστόσο, τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού μέσα στο φέρετρο βρισκόταν μια άγνωστη γυναίκα και όχι η συγγενής τους. Όπως είναι φυσικό, μετά την αποκάλυψη του μακάβριου λάθους επικράτησε ένταση, με τους οργισμένους συγγενείς να ζητούν από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών εξηγήσεις.

Τελικά αποδείχθηκε ότι η γυναίκα είχε ήδη ταφεί νωρίτερα, αντί άλλης, από μια άλλη οικογένεια, η οποία προφανώς και δεν άνοιξε το φέρετρο. Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να ενημερωθεί και η άλλη οικογένεια για το λάθος και κατόπιν να γίνει εκταφή προκειμένου να τελεστεί νέα νεκρώσιμη ακολουθία. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν οι ευθύνες βαραίνουν το γραφείο τελετών, το νεκροτομείο ή κάποιον άλλον υπεύθυνο.