Ο ΛΕΞ «έκλεισε» την περιοδεία του με μια συναυλία στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο ΛΕΞ «έκλεισε» την περιοδεία του με μια συναυλία στις φυλακές Κορυδαλλού
Οι φυλακές του Κορυδαλλού ήταν η τελευταία στάση στο μεγάλο φετινό tour του ΛΕΞ.

Τις φυλακές Κορυδαλλού επέλεξε ο ΛΕΞ ως τελευταίο σταθμό του tour που ξεκίνησε τον Ιούνιο από την Πάτρα. Ο ράπερ έδωσε την τελευταία του συναυλία - για φέτος - την Δευτέρα (11/12) στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) των Φυλάκων Κορυδαλλού, μπροστά σε 200 ανθρώπους που είναι κρατούμενοι στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Σήμερα, ο ΛΕΞ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από τη συναυλία της Δευτέρας και έγραψε: «Τελευταία στάση του tour».

Στα σχόλια έγινε χαμός, με όλους τους χρήστες να συγχαίρουν τον ράπερ για την πρωτοβουλία του. Μερικοί μοιράστηκαν στίχους από τα κομμάτια του, ενώ το δικό του σχόλιο άφησε και ο Νίκος Παππάς.

«Στην υγεία των παράνομων και των κακοποιών , που γουστάρουν να σ’ ακούν στην μοναξιά των κελιών», «Μ ακούνε στα κρυφά πίσω απ' τα σίδερα», «Ελλάδα μη στριμώχνεις τα φτωχόπαιδα μέσα στις φυλακές και τα στρατόπεδα…» ήταν μερικά από τα σχόλια των οπαδών του ΛΕΞ.

Χάρις Αλεξίου & ΛΕΞ: Η μουσική συνεργασία της χρονιάς

Μια συνεργασία - έκπληξη με τον Λεξ συμπεριλαμβάνεται στο νέο δισκογραφικό πρότζεκτ της Χάρις Αλεξίου με τίτλο «Reworks» που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Spotify. Οι δυο καλλιτέχνες τραγουδούν μαζί στο ανέκδοτο κομμάτι «Φύγε» οι στίχοι του οποίου λένε: «Φύγε, απ' τον παλιό εαυτό σου φύγε, αυτός είναι ο εχθρός σου, φύγε. φύγε μακριά...» .

Υπενθυμίζεται πως ο δημοφιλής ράπερ συνεργάστηκε με την Ταμίλα Κουλίεβα στην παράσταση «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας», ερμηνεύοντας τα τραγούδια της παράστασης με τον εξίσου γνωστό παραγωγό Dof Twogee να υπογράφει τη μουσική.