Πέθανε κι άλλος ηθοποιός του Peaky Blinders δύο μήνες αφού διαγνώστηκε με καρκίνο

Επιμέλεια: Newsroom
Πέθανε κι άλλος ηθοποιός του Peaky Blinders δύο μήνες αφού διαγνώστηκε με καρκίνο
Σε ηλικία 65 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Benjamin Zephaniah, ο οποίος ήταν γνωστός από την συμμετοχή του στην σειρά Peaky Blinders.

Νέο πλήγμα για την σειρά Peaky Blinders, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός και συγγραφέας Benjamin Zephaniah πέθανε σε ηλικία 65 ετών, οκτώ εβδομάδες αφού είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Πρόκειται για τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον «Jeremiah Jesus» στην επιτυχημένη σειρά. Την είδηση γνωστοποίησε η οικογένειά του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

«Με μεγάλη θλίψη και λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Ο Benjamin διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο πριν από οκτώ εβδομάδες. Η σύζυγος του Benjamin στάθηκε δίπλα του και βρισκόταν στο πλευρό του όταν πέθανε. Το μοιραστήκαμε με τον κόσμο και ξέρουμε ότι πολλοί θα σοκαριστούν και θα λυπηθούν από αυτά τα νέα. Ο Benjamin ήταν αληθινός πρωτοπόρος και καινοτόμος, έδωσε στον κόσμο τόσα πολλά.

Μέσα από μια εκπληκτική καριέρα που περιλαμβάνει ένα τεράστιο όγκο ποιημάτων, λογοτεχνίας, μουσικής, τηλεόρασης και ραδιοφώνου, ο Benjamin μας αφήνει μια χαρούμενη και φανταστική κληρονομιά. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη που δείξατε στον καθηγητή Benjamin Zephaniah», αναφέρει η ανάρτηση.

Τον Απρίλιο του 2021 οι πρωταγωνιστές του Peaky Blinders αποχαιρέτησαν την Helen McCrory, η οποία υποδύθηκε τον ρόλο της «θείας Πόλι». Η 52χρονη είχε νικηθεί κι αυτή από τον καρκίνο.