Νέα Ερυθραία: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νέα Ερυθραία: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων (vid)
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται βίντεο ντοκουμέντο που απαθανατίζει την άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων στη Νέα Ερυθραία.

Καθημερινό πλέον είναι το φαινόμενο της βίας μεταξύ ανηλίκων. Τα περιστατικά αυξάνονται ραγδαία με αποτέλεσμα οι γονείς να φοβούνται για τα παιδιά τους.

Στο βίντεο φαίνεται ένα αυτοκίνητο να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση και να εμβολίζει μια μηχανή με τον οδηγό να προλαβαίνει να σταθεί στα πόδια του. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας έπεσε πάνω σε ΙΧ, το οποίο, όπως φάνηκε, άνκε στην αντίπαλη συμμορία.

Τα μέλη της συμμορίας που επέβαιναν στο λευκό αυτοκίνητο, μόλις αντιλήφθηκαν ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας έχασε τον έλεγχο, βγήκαν από το όχημα και άρχισαν να τον χτυπούν. Τη στιγμή που ο οδηγός προσπαθούσε να ξεφύγει, μέλος της συμμορίας προσπάθησε να κλέψει το μηχανάκι.

Οι αρχές συνέλαβαν δύο άτομα 17 και 22 ετών αντίστοιχα, τα οποία τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής. Η αστυνομία αναφέρει πως το περιστατικό πρόκειται για αντιπαλότητα των δύο ομάδων μεταξύ των περιοχών της Νέας Ερυθραίας και του Κρυονερίου.