Αδιανόητη καταγγελία για την δολοφονία στην Σαλαμίνα: «Δεν υπάρχει περιπολικό», είπε η ΕΛ.ΑΣ όταν ζήτησαν βοήθεια για την κακοποίηση (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητη καταγγελία για την δολοφονία στην Σαλαμίνα: «Δεν υπάρχει περιπολικό», είπε η ΕΛ.ΑΣ όταν ζήτησαν βοήθεια για την κακοποίηση (vid)
Η αδελφή της 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον 71χρονο στη Σαλαμίνα άφησε αιχμές για την στάση της αστυνομίας.

Στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ μίλησε η αδελφή της 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον 71χρονο σύντροφό της στη Σαλαμίνα. Η γυναίκα άφησε αιχμές για τη στάση των αρχών, δηλαδή το πώς χειρίστηκε το αστυνομικό τμήμα της Σαλαμίνας το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής.

«Η μαμά μου, η πρώτη κίνηση που έκανε με το που δέχτηκε το τηλέφωνο της αδερφής μου ήταν να πάρει την αστυνομία και να τους πει ότι κακοποιείται κι έχει ένα μικρό παιδί, ανήλικο 15 χρονών με ειδικές ανάγκες και η απάντηση ήταν ότι δεν υπήρχε κάποιο περιπολικό εκείνη την ώρα και να πάνε οι ίδιες από εκεί. Πήρε δύο φορές τηλέφωνο η μητέρα μου και της είπαν το ίδιο. Μετά, αφού την πήρε την αδερφή μου με το αυτοκίνητο, πέρασαν πρώτα από την αστυνομία.

Παρόλο που ήταν χτυπημένη έξω από το αστυνομικό τμήμα, βγήκε η μητέρα μου και τους είπε ότι “την έχω στο αυτοκίνητο” και της ζήτησαν να ανέβει να δώσει κατάθεση. Η μαμά μου είπε ότι δεν δύναται να το κάνει γιατί ήταν χτυπημένη στο αυτοκίνητο και της είπανε να περάσει την επόμενη μέρα. Την πήγε στο Κέντρο Υγείας για να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και από εκεί και πέρα πήγε η μαμά μου την άλλη μέρα το πρωί με την αδερφή μου και με το παιδί και δώσανε κατάθεση.

Το Σάββατο υπήρχαν στη βάρδια δύο καταπληκτικά παιδιά, δύο καταπληκτικοί άνθρωποι, οι οποίοι έκαναν ότι μπορούσαν για να τους εξυπηρετήσουν. Μου είπε χαρακτηριστικά η αδελφή μου ότι η κοπέλα κατέβασε ένα γραφείο στο πεζοδρόμιο και κάθισε μαζί της όση ώρα χρειάστηκε για να της πάρει κατάθεση. Οφείλω και αυτό να το πω προς τιμήν τους και να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ γι αυτά που κάνανε για την αδερφή μου εκείνη την ώρα. Έπραξαν τα δέοντα. Εκεί έγινε η μήνυση, η καταγγελία», ανέφερε η αδελφή του θύματος.