Ένας 14χρονος στη Μεσσήνη μαχαίρωσε συμμαθητή του με σουγιά (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ένας 14χρονος στη Μεσσήνη μαχαίρωσε συμμαθητή του με σουγιά (vid)
O 14χρονος μαθητής και οι γονείς του αφού συνελήφθησαν από τις αρχές αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέως και θα οριστεί δικάσιμος.

Ένα σοκαριστικό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/12) στη Μεσσήνη και συγκεκριμένα στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης όταν ένας 14χρονος για άγνωστη ακόμη αιτία, τραυμάτισε με σουγιά συμμαθητή του.

Σύμφωνα με το best tv το περιστατικό διαδραματίστηκε στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου στην Μεσσήνη, όταν δυο μαθητές της τρίτης γυμνασίου διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματίσει τον συμμαθητή του στον δεξιό μηρό με αναδιπλούμενο σουγιά.

Ο νεαρός τραυματίστηκε ελαφρά έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου του παρασχέσθηκε ιατρική βοήθεια ενώ ο 14χρονος μαθητής και οι γονείς του αφού συνελήφθησαν από τις αρχές αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέως και θα οριστεί δικάσιμος.

Η μητέρα 32 χρονών και ο πατέρας 37 ετών συνελήφθησαν με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου και ο 14χρονος μαθητής για επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και για παραβίαση του νόμου περί όπλων.