Γυναίκα ανακάλυψε το μυστικό νόημα πίσω από το τατουάζ ανανά στο χέρι της και έπαθε σοκ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γυναίκα ανακάλυψε το μυστικό νόημα πίσω από το τατουάζ ανανά στο χέρι της και έπαθε σοκ (vid)
Μια γυναίκα αποφάσισε να κάνει ένα μικρό και αθώο τατουάζ ανανά στο χέρι της και έμεινε άναυδη όταν ανακάλυψε το... λάθος της.

Δεν είναι ασυνήθιστο να μετανιώσει κάποιος για τατουάζ που έχει «χτυπήσει» στο παρελθόν. Ωστόσο, το να συνειδητοποιείς μετά από καιρό ότι το σχέδιο στο χέρι σου έχει ένα κρυφό νήμα είναι τελείως διαφορετικό.

Η χρήστης του TikTok Brittany Lewin, από τις ΗΠΑ, δημοσιεύει τακτικά βίντεο για την καθημερινότητά της στην πλατφόρμα και έχει πάνω από 1,6 εκατομμύρια likes.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει ωστόσο είναι το περίεργο τατουάζ ανανά στο χέρι της. Ενώ σε πολλούς θεατές περνάει απαρατήρητο , υπάρχουν και κάποιοι που επισημαίνουν ένα μυστικό νόημα πίσω από αυτό.

@b_brittanylewin I've made a mistake besties.... 🤦‍♀️🤣🙃 #fyp #foryoupage #fail #pineapple #pineappletattoo #ohno ♬ Oh No - Kreepa

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι της πέρυσι, εξήγησε πόσο τρομοκρατήθηκε όταν ανακάλυψε ότι ο "ανάποδος" ανανάς, εμπεριέχει ένα μυστικό σεξουαλικό μήνυμα.

H Brittany έφτασε σε αυτή την περίεργη ανακάλυψη όταν ο σύντροφός της της είπε να το ψάξει στο Google.

Αφού το έψαξε στο διαδίκτυο. η Αμερικανίδα TikToker μοιράστηκε με το κοινό της ότι ο ανάποδος ανανάς είναι επίσης ένα σήμα για τους swingers...