Απίστευτες σκηνές βίας στο αεροδρόμιο της Χιλής: Βίντεο δείχνει γυναίκα να κυκλοφορεί γυμνή και να επιτίθεται στις γυναίκες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Απίστευτες σκηνές βίας στο αεροδρόμιο της Χιλής: Βίντεο δείχνει γυναίκα να κυκλοφορεί γυμνή και να επιτίθεται στις γυναίκες (vid)
Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο της Χιλής, καθώς μια γυναίκα εμφανίστηκε να κυκλοφορεί γυμνή και να επιτίθεται σε ταξιδιώτες.

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο Nuevo Pudahuel στο Pudahuel, λίγο έξω από το Σαντιάγο της Χιλής, όπου οι ταξιδιώτες έγιναν μάρτυρες μιας απροσδόκητης στιγμής. Μια γυμνή γυναίκα, που φέρεται να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών, βιντεοσκοπήθηκε να επιτίθεται σε ανυποψίαστους ταξιδιώτες σε ένα άγριο παραλήρημα.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι θεατές, η γυναίκα αρχικά εμφανίζεται ήρεμη, χαϊδεύοντας χαλαρά τα μαλλιά της. Λίγες στιγμές αργότερα, η σκηνή κλιμακώνεται δραματικά καθώς επιτίθεται σε παρευρισκόμενους στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.

Σε αυτή την έξαλλη κατάσταση διαπράττει μια πράξη βίας, αρπάζοντας μια άλλη γυναίκα από την αλογοουρά και τραβώντας την με δύναμη στο έδαφος. Το ανυποψίαστο θύμα, που πιάστηκε εντελώς απροετοίμαστο ενώ περπατούσε, σύρεται στο πάτωμα με ξαφνικό, επιθετικό τρόπο.

Στο βίντεο διακρίνεται το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου, το οποίο είναι αναγνωρίσιμο με φωτεινά πορτοκαλί γιλέκα. Ωστόσο, εμφανίζονται διστακτικοί, παρατηρώντας τη φασαρία από απόσταση χωρίς να παρεμβαίνουν.