Αδιανόητο περιστατικό στην Καβάλα: Άνδρας παρίστανε τον αστυνομικό, έκλεινε ραντεβού σε Airbnb και βίαζε τις γυναίκες

Επιμέλεια: Newsroom
 Αδιανόητο περιστατικό στην Καβάλα: Άνδρας παρίστανε τον αστυνομικό, έκλεινε ραντεβού σε Airbnb και βίαζε τις γυναίκες
Ο άνδρας προσέγγισε δύο γυναίκες μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας γνωριμιών και τις έπεισε να συναντηθούν σε διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Άντρας που παρίστανε τον αστυνομικό έπειθε τα θύματα του μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας γνωριμιών να συναντηθούν σε διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης και τα εξανάγκαζε με την απειλή όπλου σε ασελγείς πράξεις.

Μετά από έρευνα συνελήφθη και και κατηγορείται δύο περιπτώσεις βιασμών. Χθες (21/11) το απόγευμα στην Καβάλα, αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, αντιποίηση Αρχής, ληστεία, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 2 και 20 Νοεμβρίου, προσέγγισε δύο γυναίκες μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας γνωριμιών και τις έπεισε να συναντηθούν σε διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Κατά τη συνάντησή τους ο δράστης προσποιούμενος τον αστυνομικό και με την απειλή όπλου τις εξανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις. Ακολούθως στη μία περίπτωση με τη χρήση βίας αφαίρεσε από την κατοχή της παθούσας χρηματικό ποσό, ενώ στην άλλη περίπτωση αποχωρώντας από το διαμέρισμα αφαίρεσε από την κατοχή της δεύτερης παθούσας χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Έπειτα από καταγγελία από τη μία παθούσα, ότι ο δράστης επιχείρησε εκ νέου να προχωρήσουν σε συνάντηση, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από τους ανωτέρω αστυνομικούς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητάς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, όπου ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.