Τουρίστες στη Γερμανία έκαναν το λάθος να οδηγήσουν πάνω σε πεζοδρόμιο: Οι ντόπιοι τους κοίταζαν με μισό μάτι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τουρίστες στη Γερμανία έκαναν το λάθος να οδηγήσουν πάνω σε πεζοδρόμιο: Οι ντόπιοι τους κοίταζαν με μισό μάτι (vid)
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δημοσίευσε μέλος μιας αμερικανικής οικογένειας που πήγαν διακοπές στη Γερμανία. Έκαναν το λάθος να οδηγήσουν σε περιοχή που είναι αποκλειστικά για πεζούς.

Σε ένα πρόσφατο περιστατικό που συγκέντρωσε την προσοχή στη γραφική πόλη του Μονάχου της Γερμανίας, μια αμερικανική οικογένεια που έκανε διακοπές βρέθηκε σε μια αμήχανη κατάσταση που άφησε τους ντόπιους έκπληκτους και περίεργους. Οι τουρίστες, προερχόμενοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, οδήγησαν ακούσια το όχημά τους στην Marienplatz, έναν γνωστό πεζόδρομο στην καρδιά της πόλης.

Η Marienplatz, με τα εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά μνημεία της και την έντονη ατμόσφαιρα, αποτελεί κεντρικό κόμβο τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες. Είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για να θαυμάσουν το εμβληματικό Glockenspiel, να ψωνίσουν αναμνηστικά και να απολαύσουν τις απολαυστικές γεύσεις της βαυαρικής κουζίνας στα γοητευτικά καφέ του πεζοδρομίου.

@abcnews WRONG TURN: An American family on vacation in Germany drew some bemused stares from locals after they accidentally drove into the city's Marienplatz’ pedestrian area. #germany #tourists #driving ♬ original sound - ABC News

Η περιπέτεια της αμερικανικής οικογένειας ξεκίνησε όταν πήρε λάθος στροφή εξερευνώντας τους δρόμους της πόλης. Το σύστημα GPS τους οδήγησε κατευθείαν στην πολυσύχναστη Marienplatz, μια κατάσταση που γρήγορα τράβηξε την προσοχή των περαστικών.

Ενώ ορισμένοι θεατές δεν μπορούσαν παρά να γελάσουν με τη δύσκολη θέση των τουριστών, άλλοι πρόσφεραν χείρα βοηθείας, καθοδηγώντας τους να περιηγηθούν στους στενούς δρόμους και να βρουν μια κατάλληλη διαδρομή εξόδου. Ευτυχώς, η κατάσταση επιλύθηκε χωρίς σημαντικές διαταραχές ή ζημιές.