Έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΡ για Αυτιά και Χιώτη μετά τα ομοφοβικά σχόλια κατά Κασσελάκη

Επιμέλεια: Newsroom
Έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΡ για Αυτιά και Χιώτη μετά τα ομοφοβικά σχόλια κατά Κασσελάκη
Στο μικροσκόπιο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης μπαίνουν οι δύο περιπτώσεις ομοφοβικών σχολίων από δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη.

Εκτάκτως συνεδριάζει το ΕΣΡ την Δευτέρα (16/10) υπό την ένα σύνθεση του για να εξετάσει όλες τις περιπτώσεις ομοφοβικών σχολίων που έχουν γίνει σε εκπομπές του ΣΚΑΪ και αφορούν την στράτευση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Η σύγκληση του ΔΣ του ΕΣΡ υπο την νέα σύνθεση του αποφασίστηκε την περασμένη Παρασκευή από την Πρόεδρο Ευτέρπη Κουτζαμάνη υπό το βάρος της γενικής κατακραυγής για τα σχόλια του Διευθυντή Ραδιοφώνου Βασίλη Χιώτη που εν συνεχεία τον οδήγησαν σε παραίτηση από τα διευθυντικά του καθήκοντα.

Τι είχαν πει Χιώτης και Αυτιάς

Πριν μερικές ημέρες, ο πρώην διευθυντής του ΣΚΑΙ 100,3, Βασίλης Χιώτης είχε αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό στην Καλαμάτα επειδή «εκεί βγάζουν καλά σύκα».

Σήμερα (14/10), στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πως «φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα όταν παρουσιαστεί εκεί…», προσθέτοντας ότι «υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους νεοσύλλεκτους» και «Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη.