«Προέρχομαι από την εργατική τάξη»: H ατάκα της Βικτόρια Μπέκαμ που προκάλεσε και η αλήθεια για την οικογένειά της

«Προέρχομαι από την εργατική τάξη»: H ατάκα της Βικτόρια Μπέκαμ που προκάλεσε και η αλήθεια για την οικογένειά της
Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε viral τις τελευταίες ώρες επειδή ισχυρίστηκε στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τον σύζυγό της, ότι προέρχεται από την εργατική τάξη. Όμως, πώς ήταν στην πραγματικότητα τα παιδικά της χρόνια;

Η 49χρονη πρώην Spice Girl, Βικτόρια Μπέκαμ, έχει κάνει το διαδίκτυο να ασχολείται μαζί της τα τελευταία 24ωρα. Μπορεί το Netflix να κυκλοφόρησε ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για τον σύζυγό της, Ντέιβιντ, ωστόσο εκείνη ήταν αυτή που με μια της ατάκα συγκέντρωσε όλα τα φώτα πάνω της.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης ακούμε τη Βικτόρια να λέει πως «προέρχεται από την εργατική τάξη». Εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο Μπέκαμ, λέγοντας την να είναι ειλικρινής και να μη λέει ψέμματα. «Με ποιο αυτοκίνητο σε πήγαινε ο πατέρας σου στο σχολείο;», ξαναρωτάει ο πρώην ποδοσφαιριστής, με τη σύζυγό του να εξομολογείται πως «εντάξει, στη δεκαετία του '80 ο πατέρας μου είχε μια Rolls Royce». Ένα αμάξι όχι και τόσο σήμα-κατατεθέν της εργατικής τάξης.

@thedailystar David Beckham ruins Victoria Beckham for claiming to be ‘working class’ #dailystar #davidbeckham #victoriabeckham #football #funny #netflix ♬ original sound - Daily Star ⭐️

Όπως ήταν λογικό, οι χρήστες των social media σχολίασαν έντονα την ατάκα της Βικτόρια. Άλλοι ξεκαρδίστηκαν, ενώ κάποιοι θύμωσαν. Πώς ήταν, όμως, πραγματικά τα παιδικά της χρόνια;

Η Βικτόρια μεγάλωσε στο Goffs Oak του Hertfordshire μαζί με τα δύο μικρότερα αδέλφια της, όπου οι γονείς της, Tony Adams και Jackie Adams, είχαν μια επιτυχημένη επιχείρηση χονδρικής πώλησης ηλεκτρονικών ειδών.

Πριν από περίπου τρία χρόνια, η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας είχε μοιραστεί πλάνα από το εσωτερικό του αρκετά μεγάλου οικογενειακού της σπιτιού, συμπεριλαμβανομένου του παλιού της υπνοδωματίου. Φαινόταν να έχει ένα υπέροχο ξύλινο πάτωμα, κρεμ συρτάρια και ένα πανάκριβο χαλί. Βέβαια, σε συνέντευξή της στη Vogue το 2017, η Βικτόρια είχε πει πώς οι γονείς της προσέθεταν παραρτήματα στο σπίτι της καθώς η περιουσία τους αυξανόταν.

Το τότε δημοσίευμα εξηγούσε πώς ο πατέρας της «ήταν επιχειρηματίας που έκανε θραύση στη δεκαετία του 1980». «Αγόρασαν το σπίτι και τα έκαναν όλα μόνοι τους. Ο πατέρας μου δούλεψε πολύ σκληρά για να έχουμε τα χρήματα για να έχουμε ένα ωραίο σπίτι», έχει πει σχετικά η Βικτόρια.

Ωραία όλα αυτά, αλλά κάπου εδώ να πούμε πως τελικά ο Ντέιβιντ είχε ένα δίκιο. Μπορεί η περιουσία της Βικτόρια να αυξήθηκε αισθητά μετά την επιτυχία της στη μουσική και στη συνέχεια με τον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο ήδη προερχόταν και από μια ευκατάστατη οικογένεια. Δεν έχουν όλοι άλλωστε τη δυνατότητα να οδηγούν μια Rolls Royce.

Πάντως, σύμφωνα με τη λίστα «πλούσιων» της βρετανικής Sunday Times, η Βικτόρια και η Ντέιβιντ έχουν σήμερα μια περιουσία που ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια ευρώ.