Γυμναστηριακοί στη Νέα Υόρκη δεν άντεξαν ούτε μια μέρα χωρίς προπόνηση: Γυμνάζονται μέσα στα νερά (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γυμναστηριακοί στη Νέα Υόρκη δεν άντεξαν ούτε μια μέρα χωρίς προπόνηση: Γυμνάζονται μέσα στα νερά (vid)
Πραγματικά σουρεαλιστικό είναι το σκηνικό που καταγράφηκε σε γυμναστήριο στη Νέα Υόρκη, με δύο τύπους να κάνουν προπόνηση, ενώ το γυμναστήριο είναι γεμάτο νερά.

Ένα viral βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok καταγράφει τις εκπληκτικές συνέπειες της βροχόπτωσης-ρεκόρ στη Νέα Υόρκη. Τα πλάνα δείχνουν μια ομάδα ατόμων να γυμνάζονται επιμελώς σε ένα γυμναστήριο βυθισμένο στο νερό. Οι σοβαρές πλημμύρες, που χαρακτηρίζονται ως «απειλητικές για τη ζωή», έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους σε ολόκληρη την πόλη.

@barstoolsports Bros pump regardless 🫡 @bussinwtb ♬ original sound - xylo

Σε αυτή τη σουρεαλιστική σκηνή, οι αφοσιωμένοι επισκέπτες του γυμναστηρίου συνεχίζουν τις προπονήσεις τους παρά τις έκτακτες συνθήκες. Το πλημμυρισμένο από νερό γυμναστήριο λειτουργεί ως μια έντονη υπενθύμιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν γίνει όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια. Αντανακλά την ανθεκτικότητα και την αποφασιστικότητα των Νεοϋορκέζων απέναντι στις αντιξοότητες.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας έκπληξη και ανησυχία στους θεατές σε όλο τον κόσμο. Υπογραμμίζει την ανάγκη για ετοιμότητα και προσαρμογή ενόψει της κλιματικής αλλαγής, καθώς οι κοινότητες αντιμετωπίζουν όλο και πιο απρόβλεπτα και έντονα καιρικά φαινό