Μια ρεπόρτερ αποκάλυψε ότι το πιο φημισμένο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη είναι στην πραγματικότητα μια απάτη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μια ρεπόρτερ αποκάλυψε ότι το πιο φημισμένο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη είναι στην πραγματικότητα μια απάτη (vid)
Μια γυναίκα «τράβηξε την κουρτίνα» στο εστιατόριο με τη μεγαλύτερη ζήτηση στη Νέα Υόρκη για να αποκαλύψει στο τέλος ότι ... στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καν.

Μια απίστευτη απάτη ήρθε στο φως μέσω TikTok... Tο "Mehran's Steakhouse" στη Νέα Υόρκη ήταν μια πραγματική τοποθεσία, απλά έτυχε να είναι και το σπίτι μιας μερικών νεαρών υπαλλήλων.

Ως αστείο, η ομάδα ονόμασε το σπίτι της "Mehran's Steakhouse" προς τιμήν του συγκατοίκου Mehran Jalali, ο οποίος απολάμβανε να μαγειρεύει για την παρέα του. Μετά από μερικά σπιτικά γεύματα, οι φίλοι τους άρχισαν να αφήνουν τρομερές κριτικές για το τέλειο φαγητό του κάτω από τη διεύθυνση του σπιτιού στους χάρτες της Google.

Τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν μεγάλες διαστάσεις, καθώς ο κόσμος άρχισε να εμφανίζεται στο σπίτι της παρέας για να δοκιμάσει το φαγητό με τις υψηλές βαθμολογίες!

Καταλαβαίνοντας ότι είχαν δημιουργήσει ένα αρκετά μεγάλο κοινό στη Νέα Υόρκη, η συγκεκριμένη παρέα αποφάσισε να δει πόσο επιτυχημένη θα μπορούσε να είναι η «υποτιθέμενη» επιχείρηση τους.

@nytcooking New York’s hottest club is… fake? #nycfood #nycrestaurants ♬ Remedy - Shaq Rayes

Δημιούργησαν έναν ιστότοπο για τον χώρο τους και αποφάσισαν να φτιάξουν μόνο ένα μενού για μια μόνο νύχτα.

Περισσότεροι από 900 Νεοϋορκέζοι μπήκαν στη λίστα αναμονής, πεπεισμένοι ότι επρόκειτο να δειπνήσουν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης.

Μια δημοσιογράφος του New York Times Cooking ξεσκέπασε το εστιατόριο, περιγράφοντας σε ένα βίντεο στο TikTok πώς η ομάδα δημιούργησε ψεύτικα μενού, έφερε έναν άπειρο "σομελιέ" και έφτιαξε όλα τα πιάτα μόνη της πριν τα σερβίρει στους ανίδεους πελάτες.

H μικρή παρέα των εργαζομένων δεν μπορούσε να διαχειριστεί μόνη της όλο αυτό και για αυτό ζήτησε βοήθεια από τους φίλους της σε όλη την ήπειρο, οι οποίοι συμφώνησαν όλοι να βοηθήσουν για να ζωντανέψει το steakhouse...

Ενώ κάποιοι από τους πελάτες μπορεί να μην ήταν ευχαριστημένοι που πλήρωσαν για κάτι που αποδείχθηκε ότι ήταν μια απάτη, ο Mehran και η υπόλοιπη ομάδα δεν αποθαρρύνθηκαν και τώρα σκέφτονται πολύ σοβαρά να προχωρήσοουν στο άνοιγμα μιας κανονικής επιχείρησης.