Εκτέλεσαν τον αρχηγό της μαφίας του Εκουαδόρ και η συμμορία του γέμισε το φέρετρό του με όπλα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Εκτέλεσαν τον αρχηγό της μαφίας του Εκουαδόρ και η συμμορία του γέμισε το φέρετρό του με όπλα (vid)
Απίστευτες εικόνες στην κηδεία του αρχηγού της μαφίας του Εκουαδόρ που εκτελέστηκε πριν από μερικές μέρες.

Ένα ασυνήθιστο γεγονός σημειώθηκε στην επαρχία Los Ríos του Εκουαδόρ, όπου μια ομάδα του οργανωμένου εγκλήματος αποχαιρέτησε τον δολοφονηθέντα αρχηγό της στην κηδεία του, τοποθετώντας κάθε είδους όπλου μέσα στο φέρετρο, μαζί με το πτώμα.

Ο εκλιπών είναι ο Julián Sevillano, επικεφαλής της εγκληματικής ομάδας «Los fatales», μιας μαφιόζικης συμμορίας που δρα στο καντόνι Mocache.

Ο μαφιόζος πυροβολήθηκε την περασμένη Τετάρτη (13/9) το πρωί δίπλα σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων όπου πήγαινε καθημερινά. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι εχθροί του επιβιβάστηκαν με μοτοσικλέτα και τον πυροβόλησαν, προκαλώντας και τον θάνατο της κόρης του.

Η εφημερίδα του Εκουαδόρ «El Universo» αναφέρει σύμφωνα με μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο, πως αρκετοί άνδρες οπλισμένοι με τουφέκια πυροβόλησαν τον Julián «el fatal» (έτσι αποκαλούσε τον εαυτό του), την 20χρονη κόρη του και τον σωματοφύλακά του.

Μετά τις δολοφονίες, η αστυνομία έφτασε στο σημείο, αλλά οι συγγενείς του θύματος δεν επέτρεψαν να μεταφερθεί το σώμα σε γραφείο τελετών για να γίνει νεκροψία. Έτσι το πήραν με δικά τους μέσα για να οργανώσουν την περίεργη τελετή και να τον θάψουν αργότερα μαζί με τα όπλα.