Ιωάννινα: Νεκρή 20χρονη φοιτήτρια που διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα και έπαθε ανακοπή

Επιμέλεια: Newsroom
Ιωάννινα: Νεκρή 20χρονη φοιτήτρια που διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα και έπαθε ανακοπή
Πολλά τα ερωτήματα μετά την τραγωδία στα Ιωάννινα αφού το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Τραγωδία σημειώθηκε στα Ιωάννινα, καθώς 20χρονη από την Χίο, που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της πόλης, έχασε τη ζωή της έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία.

Η κοπέλα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική πριν από μία εβδομάδα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες διαγνώσθηκε αμυγδαλίτιδα. Ωστόσο, σύμφωνα με το epiruspost.gr, η κατάστασή της αντί να βελτιώνεται γινόταν χειρότερη. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην Κλινική.

Την Τετάρτη και κατά τη διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή. Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου και νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα, το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν ως εκ τούτου είναι πολλά και κρίσιμα. Κι αυτό γιατί η νεαρή κοπέλα που διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα παρέμεινε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο με την κατάστασή της να χειροτερεύει συνεχώς και στο τέλος να χάσει τη ζωή της.