TikToker γεμάτη τατουάζ ξεσπάει κατά των επικριτών της που την «κράζουν» για το πως θα φαίνεται στα 60 της (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
TikToker γεμάτη τατουάζ ξεσπάει κατά των επικριτών της που την «κράζουν» για το πως θα φαίνεται στα 60 της (vid)
Επικριτικά σχόλια δέχθηκε μια TikToker για τα αμέτρητα τατουάζ στο σώμα της, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν το ξέσπασμά της.

Μια γνωστή TikToker στην Αυστραλία έγινε έξαλλη με τους ακόλουθούς της, όταν οι τελευταίοι σχολίασαν αρνητικά τα τατούαζ που έχει στο σώμα της, λέγοντας της πως θα φαίνεται άθλια όταν θα φτάσει 60 ετών.

Η Taylor Paige Courtenay είναι αρκετά δημοφιλής στα social media, καθώς δημοσιεύει πολλά βίντεο σχετικά με τη ζωή της, της σχέση της, τα μαλλιά της και τα τατουάζ της.

Ωστόσο, τα σχόλια που αναφέρουν ότι θα έρθει η στιγμή που θα μετανιώσει για το μελάνι που έχει στο σώμα της, την έχουν εξοργίσει. Μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο λέγοντας στους επικριτές της, να κρατήσουν τις απόψεις τους για τους εαυτούς τους.

«Μακάρι να κρατήσουν τις απόψεις τους για τον εαυτό τους. Είναι τολμηρό να πιστεύεις ότι θα φαίνεσαι ωραία στα 60 σου», ανέφερε η εντυπωσιακή TikToker.

@taypaigec

i wish they’d keep their opinions to themselves 🥱

♬ she knows - spedupaudios ୨♡୧

Υπήρξαν βέβαια και κάποιοι που στήριξαν την επιλογή της, με έναν χρήση του TikTok να της γράφει: «Έκανα το πρώτο μου τατουάζ στα 17 και τώρα 15 χρόνια μετά έκανα στα χέρια, στο στήθος και στην πλάτη. Τα λατρεύω και δεν το μετανιώνω».