Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε 35χρονο διαρρήκτη που τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο

Επιμέλεια: Newsroom
Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε 35χρονο διαρρήκτη που τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο
Νεκρός από τα πυρά 71χρονου έπεσε ένας 35χρονος διαρρήκτης που εισέβαλε στο σπίτι του.

Ένα αιματηρό περιστατικό με τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 35χρονου έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο χωριό Χίνκα του Δήμου Ζίτσας στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr ένας 35χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με μεταλλική ράβδο και στιλέτο στην κατοχή του εισέβαλε στο σπίτι 71χρονου, ο οποίος κατοικεί μόνιμα στο εξωτερικό και βρισκόταν στο χωριό του για την περίοδο του καλοκαιριού.

Μετά από έντονο μεταξύ τους διαπληκτισμό και αφού ο 35χρονος χτύπησε τον ηλικιωμένο με τη ράβδο που είχε μαζί του, ο 71χρονος ζήτησε επιτακτικά από τον νεαρό άνδρα να φύγει από το σπίτι του και καθώς εκείνος τον αγνοούσε πήρε ένα παλιό όπλο που είχε στην οικία του και τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον στη θωρακική κοιλότητα.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Βουτσαρά ενώ για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ από τα Ιωάννινα που παρέλαβε και διακόμισε τον νεαρό άνδρα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, με τον ηλικιωμένο να συλλαμβάνεται ενώ για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση .