Κρήτη: Οργή για ζευγάρι Βρετανών που τρώει... δίχως αύριο και «φεσώνει» τα μαγαζιά

Επιμέλεια: Newsroom
Κρήτη: Οργή για ζευγάρι Βρετανών που τρώει... δίχως αύριο και «φεσώνει» τα μαγαζιά
Eνα ζευγάρι Βρετανών που δεν κατονομάζεται έχει προκαλέσει σάλο στη Κρήτη, τρώγοντας... δωρεάν γεύματα και αφήνοντας τους λογαριασμούς απλήρωτους.

Ένα ζευγάρι Βρετανών αποφάσισε να την «βγάλει» τσάμπα στις διακοπές του στην Κρήτη και έτσι σκαρφίστηκε ένα ωραίο τρόπο για να μην πληρώνει το φαγητό που κατανάλωσε.

Σήμερα η βρετανική Daily Mail δημοσίευσε τη φωτογραφία του ζευγαριού που φέρεται να έφαγαν σε τρεις τουλάχιστον ταβέρνες σε χωριό της Κρήτης και έπειτα να «έκαναν φασαρία» για την ποιότητα του φαγητού, προκειμένου να μην πληρώσουν τον λογαριασμό τους.

«Η τελευταία τοποθεσία που χτύπησαν είναι το εστιατόριο του Ariadni Apartments, που φημίζεται για τις πίτσες, τα θαλασσινά και τα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα του» αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που τώρα ζητά πληροφορίες από τους αναγνώστες της για την ταυτοποίηση του ζευγαριού, η φωτογραφία αναρτήθηκε πρώτη φορά σε group στο Facebook από εξοργισμένο καταστηματάρχη της Κρήτης.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, το άτομο αυτό προειδοποιούσε τους ντόπιους επιχειρηματίες να «έχουν το νου τους» για το συγκεκριμένο ζευγάρι, που αρνείται να πληρώσει τον λογαριασμό του αφού ολοκληρώσει το γεύμα του.