Οργιάζουν οι αρνητές των νέων ταυτοτήτων: «Θα έχουν τον αριθμό 666, σηματοδοτώντας την έλευση του Αντίχριστου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οργιάζουν οι αρνητές των νέων ταυτοτήτων: «Θα έχουν τον αριθμό 666, σηματοδοτώντας την έλευση του Αντίχριστου» (vid)
Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι νέες ψηφιακές ταυτότητες με τις θεωρίες συνωμοσίας να οργιάζουν.

Σάλος έχει ξεσπάσει με τις νέες ψηφιακές ταυτότητες και τις αντιδράσεις των αρνητών του. Την Κυριακή (3/9) πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αρνητές συγκεντρώθηκαν μπροστά από τον Λευκό Πύργο με πανό προκειμένου να περάσουν το μήνυμα της αντίστασης στις νέες ταυτότητες.

Μιλώντας στο MEGA, ο ψυχίατρος Γιώργος Σύρπης, οποίος είναι αρνητής των νέων ταυτοτήτων ισχυρίστηκε ότι οι νέες ταυτότητες θα αναγράφουν τον αριθμό 666, σηματοδοτώντας την έλευση του Αντίχριστου.

«Δεν είναι ταυτότητα, είναι κάρτα του πολίτη, η οποία απ’ ότι περιγράφει η ίδια η κυβέρνηση, σε αυτή την κάρτα μέσα υπάρχει μηχανική αναγνώριση των στοιχείων που μπορεί να γίνει από απόσταση. Μπορεί να περάσουν μέσα στοιχεία που ο πολίτης δεν ξέρει. Δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη», δήλωσε.

«Θα υπάρχει μέσα στο barcode ο αριθμός 666. Είμαστε στην περίοδο του προχαράγματος. Από τη στιγμή που εμείς οι χριστιανοί ενυπόγραφα δεχόμαστε το barcode είναι σαν να αποδεχόμαστε τον Αντίχριστο», συνέχισε.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι τα λεγόμενά του, στηρίζονται στην Αποκάλυψη. «Όταν έρθει η εποχή του Αντίχριστου θα υπάρξει το χάραγμα στο μέτωπο και το δεξί χέρι. Τότε είναι η περίοδος του χαράγματος, τώρα είμαστε στην περίοδο του προχαράγματος», συμπλήρωσε.