Το πιο περίεργο εστιατόριο βρίσκεται στην Ιαπωνία: Πρέπει να ψαρέψεις μόνος σου το ψάρι που θα φας (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το πιο περίεργο εστιατόριο βρίσκεται στην Ιαπωνία: Πρέπει να ψαρέψεις μόνος σου το ψάρι που θα φας (vid)
Οι τιμές στο συγκεκριμένο εστιατόριο ποικίλλουν ανάλογα με το είδος του ψαριού που έχετε αλιεύσει.

Υπάρχουν πάρα πολλά περίεργα και ιδιόρρυθμα εστιατόρια στην Ιαπωνία, με αρκετά να δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες να ψαρεύουν τα ψάρια τους μέσα σε τεράστιες δεξαμενές, ώστε να μπορούν να πιάσουν ένα για να τους το μαγειρέψει ο σεφ.

Αρκετοί TikTokers έχουν καταγράψει πλάνα από τα εξαιρετικά καινοτόμα εστιατόρια στην Ιαπωνία - με πολλούς στα σχόλια να γράφουν τις ανησυχίες τους για το όλο concept.

@hangrybynature Who do you wanna go fishing with in Japan? #osaka #japan #placestovisit #japantravel ♬ Onepiece - Overtaken - Main Theme - Geek Music

Ένα viral βίντεο από την Αυστραλή ταξιδιωτική blogger Tina Pik κατέγραψε το ταξίδι της στο υποκατάστημα της Οσάκα του Fishing Restaurant Zauo ,

Σε αυτό, δείχνει πώς το προσωπικό χτυπά ένα τύμπανο όταν οι πελάτες πιάνουν με επιτυχία ένα ψάρι και πώς οι σεφ ετοιμάζουν στο τέλος γευστικά πιάτα.

Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 17 εκατομμύρια προβολές, αλλά οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες. Όπως φάνηκε, οι ακόλουθοι της TikToker δεν χάρηκαν και πολλοί με το θέαμα. Ένας χρήστης είπε: «Προσπαθήστε να το φανταστείτε από την οπτική γωνία του ψαριού» με μια άλλη κοπέλα να σημειώνει: «Το πρόβλημά μου είναι ότι θα λυπάμαι για το ψάρι που έπιασα, θα το βάλω πίσω και θα πάω σπίτι πεινασμένος».