Αυγενάκης για Εθνική Πόλο: «Πολλά συγχαρητήρια στους πολίστες μας και στον καλό φίλο, Θοδωρή Βλάχο»

Επιμέλεια: Newsroom
Αυγενάκης για Εθνική Πόλο: «Πολλά συγχαρητήρια στους πολίστες μας και στον καλό φίλο, Θοδωρή Βλάχο»
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα του Πόλο.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, σε post στο Facebook αναφέρθηκε στην άδικη κατάληξη για τους αξιόλογους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών, που είδαν το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα να διαφεύγει από τα χέρια τους και να... σταματά στο δοκάρι.

H Ουγγαρία κατάφερε να επικρατήσει της Ελλάδας με 14-13 στα πέναλτι (κ.α. 10-10) και να κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα για 4η φορά στην ιστορία της.

Οι πολίστες της εθνικής μας ομάδας αφιέρωσαν την ψυχή τους για να γίνουν παγκόσμιοι πρωταθλητές, ωστόσο ο μεγάλος στόχος διαψεύστηκε στη «ρωσική» ρουλέτα, εκεί όπου ο τερματοφύλακας των Ούγγρων, Σόμα Βόγκελ, έκανε τέσσερις εξαιρετικές επεμβάσεις.

Τον απονεμηθέντα χρυσό έπαιρνε μονάχα ο άνδρας που θα κατάφερνε να εκτελέσει το 14ο πέναλτι με επιτυχία. Ωστόσο, δυστυχώς για εμάς, ο Παπαναστασίου καταποντίστηκε από τον ορμητικό τερματοφύλακα της Ουγγαρίας.

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook, έστειλε τα θερμά του συγχαρητήρια προς την Ελληνική Ομάδα για την επιτυχία της. Η προσπάθειά τους να φέρουν το χρυσό μετάλλιο στην πατρίδα μας δεν περνά απαρατήρητη και αξίζει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αυγενάκης έγραψε: