Το βίντεο που έχει κάνει τους ατμιστές να σιχαθούν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Επιμέλεια: Newsroom
Το βίντεο που έχει κάνει τους ατμιστές να σιχαθούν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα
Ένα βίντεο από τον τρόπο που φτιάχνονται τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχει κάνει τους ατιμιστές να μην θέλουν να ξανά ακουμπήσουν.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των καπνιστών τα τελευταία χρόνια, καθώς θεωρούν ότι αυτό θα τους βοηθήσει να το «κόψουν» πιο εύκολα.

Ωστόσο, αρκετοί ατμιστές απογοητεύτηκαν όταν είδαν ένα βίντεο με τον τρόπο που κατασκευάζονται οι συσκευές ατμίσματος και αναθεώρησαν σχετικά με το αν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα προκαλούν βλάβες.

Το βίντεο που έχει ανέβει στον λογαριασμό Ryan Horace στο YouTube, παρουσιάζει όλη τη διαδικασία της παραγωγής των συσκευών ατμίσματος. Από τη σχεδίαση της ετικέτας και της συσκευασίας του ατμού με την βοήθεια υπολογιστή, μέχρι το εργατικό δυναμικό που συσκευάζει και συναρμολογεί τα προϊόντα.

Το γεγονός ότι το επιστόμιο του ηλεκτρονικού τσιγάρου τοποθετείται με γυμνά χέρια και όχι με γάντια έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Το συγκεκριμένο σημείο της διαδικασίας έχει κάνει τους ατμιστές που έχουν δει το συγκεκριμένο βίντεο, να ορκίζονται ότι δεν θα αγοράσουν ξανά συσκευή.

«Μου λες γιατί ακουμπάνε το επιστόμιο χωρίς γάντια; Δεν γνωρίζουν ότι τα χέρια τους απελευθερώνουν λίπος πόσω μάλλον όταν εργάζονται; Δεν θα τα αγόραζα, δεν θέλω να έχω ένα ξένο δακτυλικό αποτύπωμα στο τσιγάρο μου», έγραψε κάποιος κάτω από το βίντεο.

«Λοιπόν αυτό δεν φαίνεται και τόσο καλό, πως τοποθετούν τα επιστόμια χωρίς γάντια;», σημείωσε κάποιος άλλος, ενώ ένας τρίτος συμπλήρωσε: «Δεν ξανά αγοράζω βλέποντας κάτι τέτοιο».