Το «ξύλο της αρκούδας» σε Ferry: Ο καπετάνιος αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το «ξύλο της αρκούδας» σε Ferry: Ο καπετάνιος αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι (vid)
Ένας αδιανόητος καβγάς ξέσπασε μέσα σε ferry με τους επιβάτες να ουρλιάζουν τρομαγμένοι.

Απίστευτες εικόνες κατέγραψαν οι κάμερες κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού με Ferry από την Ιρλανδία στην Ουαλία. Το περιστατικό έγινε στις 8 Ιουλίου σε δρομολόγιο της Irish Ferries, με τους επιβάτες του πλοίου να ουρλιάζουν τρομαγμένοι.

Στα πλάνα φαίνεται ένας άνδρας να προσπαθεί να αμυνθεί μια μεταλλική τσιμπίδα σαλάτας. Πέφτουν μερικές... ψιλές, στο πάτωμα υπάρχουν κηλίδες αίματος και γενικότερα επικρατεί χάος.

Το πλήρωμα το πλοίου προσπαθεί να χωρίσει τους πρωταγωνιστές του καβγά, ενώ γυναίκες ακούγονται να ουρλιάζουν. Δεν είναι γνωστή η αιτία του καβγά, ωστόσο τα επεισόδια πήραν τόσο μεγάλες διαστάσεις που ο καπετάνιος αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω το πλοίο, 20 λεπτά μετά την αναχώρησή του.

Εκπρόσωπος της Irish Ferries δήλωσε: «Η Irish Ferries μπορεί να επιβεβαιώσει ότι υπήρξε πρόβλημα δημόσιας τάξης στο χθεσινό DUBLIN SWIFT στις 13.50 που έπλεε από το Δουβλίνο στο Χόλιχεντ λίγο μετά την αναχώρηση», ανέφερε.

«Η Irish Ferries δίνει μεγάλο βάρος στην ασφάλεια και ως εκ τούτου αποφάσισε να επιστρέψει αμέσως στο λιμάνι του Δουβλίνου, όπου οι ιρλανδικές αρχές ασχολήθηκαν με το περιστατικό. Το πλοίο αναχώρησε και πάλι στις 15:52.

Η Irish Ferries ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες των οποίων το ταξίδι διακόπηκε από αυτό το ζήτημα και συνεχίζει να βοηθά τις αρχές που διερευνούν το περιστατικό», συμπλήρωσε.

Tips by Markos: Τιμές Αθήνας στη Μύκονο, νυχτερινή ζωή και… το καλύτερο breakfast στο νησί!