Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λάρισα: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον 20χρονο δράστη

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λάρισα: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον 20χρονο δράστη
Σκηνές από κινηματογραφικές ταινίες εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7) στη Λάρισα, με έναν νεαρό να πέφτει νεκρός από πυρά αστυνομικού.

Άγρια καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7) στη Λάρισα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 20χρονου από πυρά αστυνομικού.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έλαβε σήμα πως κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Nissan Navara, με έναν επιβαίνοντα κινούνταν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τη συμπρωτεύουσα.

Ξεκίνησε καταδίωξη από τα διόδια του Μοσχοχωρίου με τον οδηγό ωστόσο να μη σταματά σε κανένα από τα σήματα των αστυνομικών. Περνώντας τη Λάρισα, στο ύψος της Γυρτώνης ο οδηγός του οχήματος βγήκε από την εθνική και έκανε αναστροφή, μπαίνοντας μετά από λίγο ξανά στην ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μετά τη Λάρισα βγήκε πάλι από τον αυτοκινητόδρομο επιλέγοντας το επαρχιακό οδικό δίκτυο και έχοντας από πίσω του περιπολικά που τον καταδίωκαν. Τελικά εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα έξω από το χωρίο Μοσχωχώρι αφού αυτό έπεσε πάνω σε τοίχο και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Αργότερα, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε και να τον τραυμάτισε θανάσιμα.