Το ταξίδι αποφοίτησης εξελίχθηκε σε τραγωδία: Δυο νεαροί Ιρλανδοί άφησαν την τελευταία τους πνοή στην Ίο

Επιμέλεια: Newsroom
Το ταξίδι αποφοίτησης εξελίχθηκε σε τραγωδία: Δυο νεαροί Ιρλανδοί άφησαν την τελευταία τους πνοή στην Ίο
Τόσο το νησί της Ίου είναι συγκλονισμένο όσο και οι φίλοι των δύο παιδιών και οι συγγενείς τους στην Ιρλανδία.

Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στην Ίο, όπου δύο νεαροί συμμαθητές από την Ιρλανδία, οι οποίοι είχαν έρθει να διασκεδάσουν στο νησί, έχασαν τη ζωή τους.

Οι νεαροί ήταν μέλη μιας μεγάλης ομάδας αποφοίτων του λυκείου Ballsbridge και είχαν έρθει στην Ίο για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, οι Ιρλανδοί ξεκίνησαν το Σάββατο από νωρίς το μεσημέρι να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και να διασκεδάζουν με την παρέα τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάποια στιγμή ο νεαρός Max επιχείρησε να επιστρέψει στο κατάλυμα του με τα πόδια. Όταν όμως οι συμμαθητές του γύρισαν στο δωμάτιο δε βρήκαν το φίλος τους στο δωμάτιο.

Αμέσως οι αστυνομικές αρχές του νησιού κινητοποιήθηκαν και άρχιζαν να αναζητούν το νεαρό Ιρλανδό, τον οποίο και εντόπισαν νεκρό σήμερα (02/07) στις 11π.μ σε γκρεμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και οι αρχές εκτιμούν ότι έχασε τις αισθήσεις τους, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό...

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του, δε μπορούσαν να πιστέψουν για το κακό που τους βρήκε αφού το ταξίδι αποφοίτησης αποδείχτηκε τραγωδία. Δεν τους έφτανε αυτό, λίγη ώρα αργότερα, ένα ακόμα μέλος της παρέας, ένας ακόμα νεαρός, ο Andrew, έχασε τις αισθήσεις τους και έφυγε από τη ζωή. Ο νεαρός έπασχε από χρόνια καρδιολογικά προβλήματα.