Αδερφός ανήλικης με την παρέα του έδειραν 39χρονο έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου, επειδή την είχε μεθύσει (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδερφός ανήλικης με την παρέα του έδειραν 39χρονο έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου, επειδή την είχε μεθύσει (vid)
Ανήλικη κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε σπίτι φίλου της στο Ρέθυμνο. «Θόλωσε» ο αδελφός της όταν την είδε σε κωματώδη κατάσταση.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα τα προηγούμενα 24ωρα στην πόλη του Ρεθύμνου, με αφορμή το βαρύ μεθύσι μιας ανήλικης κοπέλας. Ο λόγος για μια 17χρονη, η οποία μέθυσε κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε φιλικό της σπίτι, στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

Η ανήλικη διακομίστηκε σε κατάσταση οξείας μέθης στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το neakriti.gr, βλέποντάς τη μικρή αδερφή του σε πολύ άσχημη κατάσταση, ο νεαρός αδερφός της φέρεται να ξυλοκόπησε ανελέητα - με τη συνδρομή τεσσάρων φίλων του - τον ιδιοκτήτη του σπιτιού - και πατέρα του ανήλικου φίλου της κοπέλας - όπου μέθυσε η 17χρονη.

Τελικά, τόσο ο παθών, όσο και ο αδελφός της ανήλικης μαζί με τους φίλους του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο αδερφός της κοπέλας μαζί με τους τέσσερις φίλους του δικάστηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ για τον 39χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Το επίμαχο επεισόδιο έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη κοπέλα είχε μεταβεί στο σπίτι επίσης ανήλικου φίλου της, όπου διασκέδαζε μαζί του και μαζί με έναν ακόμη νεαρό. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η ανήλικη κι οι δύο φίλοι της διασκέδαζαν καταναλώνοντας αλκοόλ.

Τελικά, η κοπέλα μέθυσε κι ο ένας από τους δύο νεαρούς τη μετέφερε στο σπίτι της. Την ώρα, ωστόσο, που η 17χρονη μεταφερόταν στην οικία της, εκεί έφτασε και ο νεαρός αδελφός της. Ο τελευταίος, αντικρίζοντας σε άσχημη κατάσταση την ανήλικη αδελφή του, εξοργίστηκε.

Ο ίδιος μαζί με άλλους φίλους του μετέφεραν το κορίτσι στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε κατάσταση οξείας μέθης. Ακολούθως, ο αδελφός της κοπέλας μαζί με την τετραμελή παρέα του - έχοντας και οι ίδιοι καταναλώσει αλκοόλ - αποχώρησαν από το νοσοκομείο με προορισμό το σπίτι όπου βρισκόταν νωρίτερα η 17χρονη.

Καθ’ οδόν προς το εν λόγω σπίτι, ο αδερφός της κοπέλας μαζί με τους φίλους του συνάντησαν τον πατέρα του ανήλικου φίλου της 17χρονης και ιδιοκτήτη του σπιτιού. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV", η θερμόαιμη παρέα ακινητοποίησε τον 39χρονο άνδρα και με βίαιο τρόπο του είπαν ότι θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος σε ποια κατάσταση είχε περιέλθει η 17χρονη.

Κάτω από τη... μύτη της Αστυνομίας

Τελικά, το αυτοκίνητο δεν κατευθύνθηκε προς το νοσοκομείο, αλλά προς την Αστυνομία! Όταν ο 39χρονος άνδρας διαπίστωσε ότι οι νεαροί είχαν σκοπό να τον... παραδώσουν στις Αρχές, εξοργίστηκε. Τελικά, φτάνοντας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου, ο αδελφός της 17χρονης μαζί με τους φίλους του άρχισαν να ξυλοκοπούν ανελέητα τον 39χρονο. Όλα αυτά, μάλιστα, συνέβησαν κάτω από τη "μύτη" της Αστυνομίας.

Εντούτοις, αστυνομικοί δεν άργησαν να αντιληφθούν τα όσα λάμβαναν χώρα κι επενέβησαν άμεσα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο συμβάν ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Εκεί, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να διαλευκάνουν το τι είχε προηγηθεί. Εξάλλου, στο μεσοδιάστημα, οι Αρχές είχαν ενημερωθεί και για τη διακομιδή της ανήλικης στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου με συμπτώματα οξείας μέθης.

Η 17χρονη στο νοσοκομείο, ο αδελφός της στο Αυτόφωτο

Η 17χρονη παρέμεινε στο νοσοκομείο για περίπου ένα 24ωρο μέχρι να αναρρώσει πλήρως, ενώ οι εμπλεκόμενοι άνδρες οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr και της «ΚΡΗΤΗ TV», ο αδελφός της κοπέλας και οι συνολικά τέσσερις φίλοι του δικάστηκαν στο πλαίσιο του Αυτόφωρου, κατηγορούμενοι για παράνομη βία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Εξάλλου, ο 39χρονος πατέρας του ανήλικου φίλου της 17χρονης, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, αφέθηκε ελεύθερος μέχρις ότου να προσδιοριστεί η δικάσιμος.