Οι «πονηροί» τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να γλυτώσει χώρο στις αποσκευές του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οι «πονηροί» τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να γλυτώσει χώρο στις αποσκευές του (vid)
Δείτε πως μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο στις αποσκευές σας με τα πρωτότυπα packing hacks που προτείνει η Βρετανίδα travel blogger, Chelsea Dickenson.

«Ίσως θα έπρεπε να φορέσω όλα τα ρούχα μου ταυτόχρονα» έχετε πιθανότατα σκεφτεί κάθε φορά που δεν μπορείτε να χωρέσετε στις αποσκευές σας όλα σας τα ρούχα και το κόστος για μια επιπλέον βαλίτσα είναι αρκετά ακριβό.

Γι' αυτό η travel blogger Chelsea Dickenson αποφάσισε να αναλάβει δράση και με σχετικά βιντεάκια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτείνει πρωτότυπους τρόπυος πακεταρίσματος. «Μπορείτε να πακετάρετε πολλά περισσότερα πράγματα από ό,τι νομίζετε», τονίζει στο CNN Travel. «Και θα σας πω ότι αυτό θα κάνει τις διακοπές σας καλύτερες».

Η 33χρονη Βρετανίδα blogger, δημιούργησε τη σελίδα Cheap Holiday Expert για να παρέχει συμβουλές και κόλπα για οικονομικές διακοπές. Η ίδια ταξιδεύει συχνά και μάλιστα με χαμηλό κόστος, όπως υπερηφανεύεται.

Το packing hack της Dickenson με το γιλέκο ψαρέματος, στο οποίο ταξιδεύει με ένα γιλέκο με πολλές τσέπες και φερμουάρ, έγινε viral. Σε μια πρόσφατη πτήση της από το Λονδίνο προς τη Λισαβόνα, η Dickenson φόρεσε το γιλέκο και γέμισε τις τσέπες του με διάφορα αντικείμενα, από ένα μπικίνι μέχρι ένα φορητό υπολογιστή.

Σε μια άλλη πτήση από το Λονδίνο στη Βιέννη με την Wizz Air, η Dickenson αντικατέστησε τον αφρό στο μαξιλάρι αυχένα της με επτά ζευγάρια εσώρουχα, πέντε ζευγάρια κάλτσες, ένα ζευγάρι κολάν και δύο μπλουζάκια.

Ίσως το καλύτερο, λέει η Dickenson, είναι ότι το μαξιλάρι ήταν ακόμα εξαιρετικά άνετο όταν ακούμπησε το κεφάλι της πάνω του κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η Dickenson δοκίμασε επίσης να γεμίσει ένα σουτιέν με ρούχα και στη συνέχεια να το φορέσει πάνω από τα ρούχα της και κάτω από το παλτό της.