Δικηγόρος 12χρονης στον Κολωνό: «Αναγνώρισε τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δικηγόρος 12χρονης στον Κολωνό: «Αναγνώρισε τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια» (vid)
Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της σύλληψης του 63χρονου παιδόφιλου στην Ομόνοια.

Αντιμέτωπος με τον πατέρα ενός 14χρονου κοριτσιού ήρθε ένας 63χρονος στην Ομόνοια ο οποίος φέρεται να επικοινωνούσε με την ανήλικη, στέλνοντάς της χυδαία μηνύματα και ζητώντας της να συναντηθούν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Τι συνέβη

Ο 63χρονος έστειλε μήνυμα μέσω εφαρμογών σε μια φίλη της 14χρονης και στη συνέχεια στην ίδια.

Η πρώτη φωτογραφία ήταν μιας γυμνής γυναίκας και η δεύτερη ενός γυμνού άνδρα με την προτροπή «έλα». Μάλιστα, υποστήριζε με θράσος ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θα συναντούσε ανήλικη, σύμφωνα με το Mega.

Η 14χρονη ενημέρωσε τους γονείς της και με ένα τέχνασμα κατάφεραν να τον παγιδεύσουν στην Ομόνοια, εκεί όπου ο πατέρας της τον παρέδωσε στην αστυνομία.

«Έγινε ραντεβού, στήθηκε την επόμενη μέρα, και ήρθε. Ο κόσμος μαζεύτηκε γιατί τον είχα κάτω μέχρι να έρθει η ΔΙ.ΑΣ και ήρθαν εκεί, τον λιντσάρανε. Μα να της δείξει τι; Το όργανό του; Να της δείξει πορνοβιντεάκια; Για ποιον λόγο; Αυτός κινείται στα Πετράλωνα, Κολωνό και Καλλιθέα, απ’ ό,τι με πήρε τηλέφωνο ένα παιδί που έχει παιδότοπο στα Πετράλωνα, τον έχουν δει συνέχεια έξω απ’ τον παιδότοπο», ανέφερε.

Αφέθηκε ελεύθερος

Μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα, ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ στην ΕΛ.ΑΣ.

Πώς συνδέεται ο 63χρονος με την 12χρονη από τον Κολωνό

Τον συγκεκριμένο άνδρα φέρεται να αναγνώρισε, ανάμεσα σε άλλους άνδρες που έχει πιάσει η ΕΛ.ΑΣ, η 12χρονη από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας στο STAR, η 12χρονη τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της.

«Η 12χρονη δεν έχει δώσει το όνομά του. Στην 6η κατάθεσή της η 12χρονη, έχει αναφερθεί σε 3 ακόμη άτομα, τα οποία έχει "φωτογραφίσει" και είναι Έλληνες. Επίσης έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό. Τώρα πάω στο συγκεκριμένο, έχει αναφέρει κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων τον αναγνώρισε. Έχει αναφέρει τον συγκεκριμένο. Έχει κάνει περιγραφή» δήλωσε.

«Το πιο περίεργο, είναι πως τώρα που είδε την φωτογραφία, τον αναγνώρισε» τόνισε ο δικηγόρος.