Η άσκηση στο διάδρομο του γυμναστηρίου δεν ήταν καλή ιδέα: Κατέληξε με εκδορές και χωρίς κολάν (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η άσκηση στο διάδρομο του γυμναστηρίου δεν ήταν καλή ιδέα: Κατέληξε με εκδορές και χωρίς κολάν (vid)
Μια ζωή θα θυμάται το ατύχημα που υπέστη μια γυναίκα στο γυμναστήριο.

Ο διάδρομος στο γυμναστήριο είναι μια αποτελεσματική άσκηση για το σώμα, αλλά θέλει προσοχή. Διότι κρύβει κινδύνους, όπως για παράδειγμα το ατύχημα που συνέβη σε μια γυναίκα στο Ιλινόις των ΗΠΑ.

Η Alyssa Konkel βρισκόταν στο γυμναστήριο και κάποια στιγμή αποφάσισε να ανέβει στον διάδρομο για τρέξιμο. Ωστόσο, ούτε η ίδια περίμενε ότι θα κατέληγε να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Η 26χρονη ενώ έτρεχε, ξαφνικά σκόνταψε και προσπάθησε να πιαστεί από τις λαβές. Ωστόσο, το μηχάνημα συνέχισε να δουλεύει, με την Alyssa να αδυνατεί να μείνει όρθια.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο διάδρομος της τράβηξε το παντελόνι μέχρι τους αστραγάλους, με αποτέλεσμα να μείνει με το εσώρουχο. «Ένιωσα τόσο αμήχανα. Ήθελα να φύγω αμέσως. Έτρεχα στον διάδρομο, όταν μου ρούφηξε το παντελόνι», είπε η 26χρονη.

«Ο διάδρομος ήταν στο επίπεδο δέκα οπότε πήγαινε αρκετά γρήγορα. Όταν είδα το βίντεο, διαπίστωσα ότι πάτησα το κορδόνι που μου είχε λυθεί, με αποτέλεσμα να πέσω», πρόσθεσε η Alyssa, η οποία χτύπησε στα πόδια της αλλά και στο πρόσωπό από την πτώση.

«Ευτυχώς το γυμναστήριο δεν ήταν γεμάτο εκείνη την ώρα. Μια κυρία έτρεξε να δει αν ήμουν καλά», συμπλήρωσε η 26χρονη, η οποία μοιράστηκε το βίντεο στα social media.