Άγριο κράξιμο σε ανεκδιήγητο YouTuber: Αγόρασε φαγητό για άστεγο, αλλά το έφαγε επιδεικτικά μπροστά του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άγριο κράξιμο σε ανεκδιήγητο YouTuber: Αγόρασε φαγητό για άστεγο, αλλά το έφαγε επιδεικτικά μπροστά του (vid)
Την κατακραυγή έχει δεχθεί ένας Αμερικανός YouTuber, ο οποίος στα βίντεό του, χλευάζει άστεγους.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένας YouTuber στις ΗΠΑ. Οι χρήστες έχουν εξαγριωθεί μαζί του επειδή ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο χλευάζει έναν άστεγο άνδρα στο Λος Άντζελες, τρώγοντας επιδεικτικά μπροστά του ένα μπέργκερ.

Στο βίντεο ο Trevon Sellars ρωτάει έναν άστεγο άνδρα που κάθεται σε ένα πάρκινγκ αν θα ήθελε να του αγοράσει φαγητό από φαστφουντάδικο της περιοχής. Στη συνέχεια αφού αγοράζει φαγητό, βγαίνει πάλι έξω, κάνει ότι του το προσφέρει, αλλά δεν του το δίνει και στη συνέχεια το τρώει προκλητικά μπροστά του.

«Αυτό είναι πολύ καλό. Να προσέχεις και να έχεις μια όμορφη μέρα», λέει στον άστεγο και στη συνέχεια φεύγει.

Το βίντεο έχει γίνει viral με τους χρήστες του διαδικτύου να τον «κράζουν» αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων «άκαρδο», «σκληρό» και «αρρωστημένο». Έχοντας δεχθεί χιλιάδες επικριτικά σχόλια, ο Trevon Sellars ισχυρίστηκε λίγο αργότερα, ότι στο βίντεο ήταν ένας φίλος του και ότι όλο αυτό επρόκειτο για σενάριο.

Ωστόσο, ούτε αυτή η δικαιολογία ικανοποίησε τους χρήστες. «Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του βίντεο ακόμα κι αν είναι σκηνοθετημένο;», έγραψε κάποιος.

Για την ιστορία, στο τελευταίο μέρος του βίντεο, ο Sellars επιστρέφει στο ίδιο σημείο, αλλά ο άστεγος δεν είναι πια εκεί.