Ο Βαρεμένος άρπαξε το χαρτί από την Καραμανλή: «Ελεεινή υποκρισία Τσίπρα», φώναζε (vid)

Newsroom
Ο Βαρεμένος άρπαξε το χαρτί από την Καραμανλή: «Ελεεινή υποκρισία Τσίπρα», φώναζε (vid)
Χαμός ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής.

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση είχαν στον «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος και η βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή.

Ο Γιώργος Βαρεμένος χαρακτήρισε «πολιτικό εκβιαστή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι έχει καταπατήσει το Σύνταγμα. Τα λεγόμενά του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής, με τους παρουσιαστές και την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να αντιδρούν.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Άννα Καραμανλή, η οποία εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στους δύο πιλότους που σκοτώθηκαν. «Πάλι καλά που ο κ.Τσίπρας κράτησε ενός λεπτού σιγή στην ομιλία του στο Περιστέρι», είπε, κατηγορώντας συνέχεια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου πιλότου, πήγε χαμογελαστός και συνοδευόμενος από δύο κυρίες σε παράσταση στο θέατρο Παλλάς, δείχνοντας μάλιστα, την σχετική φωτογραφία. «Αυτή είναι η υποκρισία Τσίπρα», φώναζε.

«Αθλιότητα», είπε με την σειρά του ο Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος της άρπαξε τη φωτογραφία με δύναμη μέσα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή και την τσαλάκωσε. Ο Δημήτρης Οικονόμου πήρε τον λόγο και του είπε ότι η χειρονομία αυτή σε μια κυρία δεν ήταν σωστή, με τον πρώην δημοσιογράφο και πλέον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά συγγνώμη.