Οδηγός χτύπησε επανειλημμένα αυτοκίνητο γιατί δεν μπορούσε να ξεπαρκάρει (vid)

Newsroom
 Οδηγός χτύπησε επανειλημμένα αυτοκίνητο γιατί δεν μπορούσε να ξεπαρκάρει (vid)
Ένας οδηγός αγανάκτησε γιατί κάποιος του είχε μπλοκάρει την έξοδο. Έτσι αποφάσισε να το χτυπήσει αρκετές φορές, προκειμένου να φύγει από το σημείο.

Πόσες φορές έχουμε δει ένα αυτοκίνητο στην μέση του πουθενά ή πάνω σε κάποιο πεζοδρόμιο ή γενικώς σε κάποια αλλόκοτη θέση. Έτσι και αυτός ο οδηγός ήρθε αντιμέτωπος με μια παρόμοια περίπτωση.

Ο τρόπος που αποφάσισε να αντιμετωπίσει το γεγονός είναι πραγματικά μοναδικός. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ένα μαύρο αμάξι είναι παρκαρισμένο τελείως λάθος. Αρχικά δεν βρίσκεται στο χώρο που έχει οριοθετηθεί για πάρκινγκ και εν συνεχεία μπλοκάρει την έξοδο των άλλων αυτοκινήτων.

Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, μόλις επέστρεψε αντίκρισε ένα αμάξι να βρίσκεται ακριβώς μπροστά του, χωρίς να του δίνει κάποιο περιθώριο να φύγει.Αφού περίμενε αρκετή ώρα να επιστρέψει ο άλλος οδηγός, αποφάσισε να δράσει.

Έβαλε μπροστά το αμάξι και άρχισε να χτυπάει αρκετές φορές το άλλο αμάξι. Παρά τα πολλά χτυπήματα είναι απορίας άξιο πως το δικό του αμάξι δεν είχε ούτε μια γρατζουνιά. Σε αντίθεση με το αμάξι που του μπλόκαρε το δρόμο, το οποίο απέκτησε διάφορα βαθουλώματα στην πόρτα.

Το βίντεο έχει προκαλέσει την απορία των χρηστών του διαδικτύου, καθώς έχουν μείνει άναυδοι με τον τρόπο που αποφάσισε ο οδηγός να φύγει από το πάρκινγκ.