Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας: Εγκλωβισμένα οχήματα στο Μαρούσι, αναμένεται ανακοίνωση για τα απογευματινά σχολεία (vid)

Newsroom
Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας: Εγκλωβισμένα οχήματα στο Μαρούσι, αναμένεται ανακοίνωση για τα απογευματινά σχολεία (vid)
Στη δίνη της κακοκαιρίας η Αθήνα με καταιγίδες και χαλάζι. Προβλήματα στην Αττική.

Η κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα και μάλιστα σε αρκετές περιοχές έχουν υπάρξει ήδη προβλήματα.

Οι κάτοικοι της Αττικής έλαβαν μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες με την προτροπή να περιορίστουν οι μετακινήσεις ενω έχουν ήδη προκληθεί προβλήματα στην κυκλοφορία με οχήματα να εγκλωβίζονται στην υπόγεια διάβαση της Σπύρου Λούη στο Μαρούσι.

Προβλήματα με διακοπές ρεύματος

Εξαιτίας της κακοκαιρίας σημειώνονται διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές όπως Καματερό, Άγιος Αρτέμιος, Παγκράτι, Κυψέλη, Νέος Κόσμος.

Η Πυροσβεστική έχει λάβει 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων σε: κέντρο Αθήνας, Άγιο Δημήτριο, Πειραιά, Καλλιθέα, Μαρούσι, Λυκόβρυση.

Έκτακτη ανακοίνωση για κλειστά σχολεία - Τι δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης είπε ότι επειδή αναμένεται επιδείνωση από τις 14:00 έως τις 17:00 γίνεται έκκληση αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να αναβληθούν οι μετακινήσεις.

Για τα σχολεία είπε ότι θα βγει ανακοίνωση και δεν θα λειτουργήσουν τα απογευματινά και εσπερινά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας. Επίσης, τόνισε ότι καλύτερα τα παιδιά να μείνουν στα σχολεία μέχρι να κοπάσουν τα φαινόμενα.

πηγή βίντεo/φωτογραφίας: protothema.gr.