Έχει 102 παιδιά αλλά δεν επιθυμεί άλλο και ο λόγος είναι οικονομικός

Newsroom
Έχει 102 παιδιά αλλά δεν επιθυμεί άλλο και ο λόγος είναι οικονομικός
Αγρότης από την Ουγκάντα που έχει 102 παιδιά αποφάσισε να μην προσθέσει άλλο μέλος στην οικογένεια του.

Ο Musa Hasahya, από την Αφρική, είναι 67 ετών και έχει 102 παιδιά, 568 εγγόνια και 12 συζύγους. Ο ίδιος και η οικογένειά του ζουν στη Λουσάκα της Ουγκάντας, όπου η πολυγαμία είναι νόμιμη. Οι σύζυγοί του σκέφτονται πλέον να πάρουν αντισυλληπτικό χάπι για να σταματήσουν την αύξηση της οικογένειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, o Musa Hasahya ζήτησε πλέον από τις συζύγους του να χρησιμοποιούν αντισύλληψη, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα έξοδα του νοικοκυριού και να μπορούν να αγοράζουν φαγητά τόσο για τους ίδιους όσο και για τα παιδιά τος.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το εισόδημά μου γίνεται όλο και μικρότερο με τα χρόνια λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην χώρα και η οικογένειά μου γίνεται όλο και μεγαλύτερη».

«Παντρεύτηκα τη μία γυναίκα μετά την άλλη. Πώς μπορεί ένας άντρας να είναι ικανοποιημένος με μία γυναίκα;».

Όλες οι γυναίκες του ζουν στο ίδιο σπίτι, ώστε να μπορεί να τις «παρακολουθεί», και να μην έχει υποψίες για το αν θα είναι πιστές ή όχι. Η νεότερη σύζυγός του, η Zulaika, μητέρα 11 παιδιών του, δήλωσε: «Δεν πρόκειται να κάνω άλλα παιδιά. Είδα πως η οικονομική μας κατάσταση χειροτερεύει, επομένως τώρα παίρνω αντισυλληπτικό χάπι».

Το μεγαλύτερο παιδί του είναι 21 χρόνια μεγαλύτερο από τη νεότερη σύζυγό του.