Σοκαριστικό βίντεο από πάρτι αποφοίτησης στο Περού: Η στιγμή που πέφτει η πίστα και «καταπίνει» μαθητές (vid)

Newsroom
Σοκαριστικό βίντεο από πάρτι αποφοίτησης στο Περού: Η στιγμή που πέφτει η πίστα και «καταπίνει» μαθητές (vid)
Ευτυχώς κανένα παιδί δεν τραυματίστηκε σοβαρά, με τον υπεύθυνο να αντιμετωπίζει σοβαρές καταγγελίες.

Ένα πάρτι αποφοίτησης στο Περού κατέληξε σε όλεθρο, αφού η πίστα κατέρρευσε την ώρα που οι έφηβοι γλεντούσαν, δημιουργώντας έτσι μια σκηνή σαν να βγήκε από ταινία. Τα πλάνα από το γεγονός έχουν συγκεντρώσει 4,2 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Το φιάσκο συνέβη ενώ οι έφηβοι γιόρταζαν την αποφοίτησή τους από το λύκειο στο Σαν Μαρτίν, ανέφερε το περουβιανό δημοσίευμα ElPopular. Στο βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου, οι μαθητές φαίνονται να χοροπηδούν στην μέση της πίστας.

Το γλέντι τους όμως γρήγορα αποκτά μια μοναδική τροπή, αφού μια τεράστια τρύπα ανοίγει στη μέση της πίστας. Οι μαθητές πέφτουν στο κενό και ένα σύννεφο σκόνης γεμίζει τον αέρα. Ο DJ σταματάει τη μουσική καθώς οι παρευρισκόμενοι σπεύδουν να βοηθήσουν τα παιδιά.

Η αιτία της κατάρρευσης δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Ο περουβιανός ιστότοπος Trome ανέφερε ότι «το δάπεδο ήταν κατασκευασμένο από ξύλο και δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος».

Μετά το φιάσκο, και οι 25 έφηβοι που ενεπλάκησαν στο ατύχημα μεταφέρθηκαν αμέσως στο τοπικό κέντρο υγείας. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα, αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση των παιδιών, όπως ανέφερε το Jam Press.