Αστυνομικοί μεταμφιέστηκαν σε αγιοβασίληδες και μπούκαραν με βαριοπούλα σε σπίτι ναρκέμπορων

Newsroom
Αστυνομικοί μεταμφιέστηκαν σε αγιοβασίληδες και μπούκαραν με βαριοπούλα σε σπίτι ναρκέμπορων
Μια συμμορία εμπόρων ναρκωτικών στο Περού έζησε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του έσπασαν την πόρτα τους για να τους περάσουν χειροπέδες.

Άλλη μια απίστευτη επιχείρηση της Αστυνομίας του Περού στέφθηκε με επιτυχία. Αφού λίγους μήνες πριν οι άντρες και οι γυναίκες της δίωξης ντύθηκαν «εκδικητές» για να συλλάβουν συμμορία ναρκωτικών, τώρα λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα ντύθηκαν αγιοβασίληδες και ξωτικά και εξάρθρωσαν άλλη μια συμμορία.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα περπατούσε αθώα σε έναν δρόμο μέχρι που ξαφνικά σταμάτησε σε ένα σπίτι. Σε μια σκηνή που έμοιαζε περισσότερο με κωμικό σκετς παρά με αστυνομική επιδρομή, ένας από τους βοηθούς του Αϊ-Βασίλη έβγαλε ένα τεράστιο σφυρί, έσπασε την εξώπορτα και η ομάδα μπήκε με τη βία στο εσωτερικό.

Αντί να χαιρετήσουν τους ενοίκους με χαρούμενη διάθεση, οι πράκτορες τους φώναξαν να μείνουν ακίνητοι και να ξαπλώσουν στο πάτωμα. Οι ύποπτοι, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, αρχικά νόμιζαν ότι επρόκειτο για αστείο, δήλωσε ο Βιλανουέβα, αρχηγός της επιχείρησης.

Η ασυνήθιστη αλλά επιτυχημένη σύλληψη για τα ναρκωτικά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο(17/12), με τους πράκτορες να εισβάλλουν στο κτίριο στο Surquillo της Λίμα.
Ο αξιωματούχος της αστυνομίας David Villanueva δήλωσε στην περουβιανή τηλεόραση: «Επειδή είναι Χριστούγεννα, ένας Άγιος Βασίλης στο δρόμο δεν προσελκύει μεγάλη προσοχή και το χρησιμοποιήσαμε αυτό προς όφελός μας για την επιχείρηση αυτή».

Η σύλληψη ονομάστηκε: «Η πτώση του Γκριντς του Σικάγο»