Εργαζόμενος κάνει το διάλειμμα του στο αυτοκίνητο για να αποφύγει τους ενοχλητικούς συναδέλφους (vid)

Newsroom
Εργαζόμενος κάνει το διάλειμμα του στο αυτοκίνητο για να αποφύγει τους ενοχλητικούς συναδέλφους (vid)
Ένας εργαζόμενος, μη μπορώντας πλέον να αντέξει τους ενοχλητικούς συνεργάτες του, κάνει το διάλειμμα του... στο αυτοκίνητο.

Το βίντεο ενός TikToker για τον συνάδελφό του που τον ενοχλούσε ενώ έκανε το μεσημεριανό του διάλειμμα έχει προκαλέσει συζήτηση μεταξύ των θεατών που θα ήθελαν επίσης να τρώνε ήσυχοι το μεσημεριανό τους.

Στο βίντεο, ο poster @thekillakay_ δημιουργεί ένα ψεύτικο σενάριο στο οποίο ένας συνάδελφος του λέει για τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή τους, ενώ εκείνος προσπαθεί να φάει ένα σάντουιτς κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού του διαλείμματος. Αφού τελειώσει το σάντουιτς του, ο εργαζόμενος λέει στον υποθετικό συνάδελφό του ότι βρίσκεται στο μεσημεριανό του διάλειμμα και «απλά προσπαθεί να χαλαρώσει».

@thekillakay_ Youtube: KillaKayTV 😂😂 #fyp ♬ original sound - Killa Kay

Ορισμένοι θεατές μοιράστηκαν ότι πραγματικά δεν τους αρέσει να τους διακόπτουν οι συνάδελφοι το μεσημεριανό τους διάλειμμα ενώ βρίσκονται στη δουλειά.

«Λένε όλη την ιστορία της ζωής τους ενώ εγώ τρώω, το μόνο που θέλω είναι ηρεμία και ησυχία», έγραψε ένας χρήστης, με τον Tiktoker να απαντάει «Αυτός είναι ο λόγος που τρώω και κάνω όλα τα διαλείμματά μου στο αυτοκίνητό μου» .

Άλλοι μοιράστηκαν ότι είχαν παρόμοιες εμπειρίες και οι ευγενικές τους προσπάθειες να ενημερώσουν το άτομο ότι προτιμούν την ησυχία τους αγνοήθηκαν.

«Είναι πάντα το ένα άτομο που δεν μπορεί να αντιληφθεί τη γλώσσα του σώματος/τις εκφράσεις του προσώπου», είπε ένας άλλος.