«Ο πιο προσβλητικός πελάτης ever»: Ο Τζέιμς Κόρντεν απείλησε με άσχημη κριτική για να πιεί δωρεάν ποτά

Newsroom
«Ο πιο προσβλητικός πελάτης ever»: Ο Τζέιμς Κόρντεν απείλησε με άσχημη κριτική για να πιεί δωρεάν ποτά
Τα πυρά του εξαπέλυσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Balthazar» της Νέας Υόρκης, κατά του γνωστού κωμικού, Τζέιμς Κόρντεν, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο αγενή πελάτη που γνώρισε ποτέ.

Ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια στη Νέα Υόρκη κόντεψε να απαγορεύσει την είσοδο στο γνωστό κωμικό για την απρεπή συμπεριφορά του. O ιδιοκτήτης του «Balthazar», Κιθ ΜακΝάλι, αποκάλεσε τον Τζέιμς Κόρντεν «μικρό κρετίνο» και «τον πιο προσβλητικό πελάτη» σε όλη την ιστορία του εστιατορίου.

«Ο Τζέιμς Κόρντεν είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος κωμικός, αλλά ένας μικροσκοπικός κρετίνος άνθρωπος. Και ο πελάτης με την πιο καταχρηστική συμπεριφορά για τους σερβιτόρους μου στο Balthazar από τότε που άνοιξε το εστιατόριο πριν από 25 χρόνια» υποστήριξε ο Κίθ ΜακΝάλι, σε μια καυστική ανάρτησή του χθες.

Όπως υποστηρίζει ο Κιθ, τον περασμένο Ιούνιο ο Κόρντεν, αφού πρώτα έφαγε το κυρίως πιάτο ενημέρωσε το σερβιτόρο πως βρήκε τρίχα στο φαγητό του. Μάλιστα, απαίτησε να πάνε στο τραπέζι του νέα ποτά «αμέσως» καθώς και να του κεράσουν όλα τα προηγούμενα που είχε καταναλώσει.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δεν έδωσε συνέχεια στο συγκεκριμένο συμβάν. Ωστόσο, τις προηγούμενες ημέρες ο Τζέιμς Κόρντεν πήγε ξανά στο «Balthazar» με την σύζυγό του για brunch. Εκείνη παρήγγειλε ομελέτα με κρόκους και έπειτα από λίγη ώρα ο κωμικός φώναξε τη σερβιτόρο και της είπε ότι υπήρχε λίγο ασπράδι στο πιάτο. Η κουζίνα έφτιαξε ξανά την παραγγελία, αλλά την έστειλε με πατάτες τηγανητές και όχι με σαλάτα, όπως είχε ζητηθεί. Τότε, σύμφωνα με τον ΜακΝάλι, ο Κόρντεν άρχισε να φωνάζει «σαν τρελός» στη σερβιτόρα.

Τελικά το πιάτο γύρισε πίσω και κέρασαν το ζευγάρι μια σαμπάνια, για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κιθ ΜακΝάλι γράφει στα social media ότι απαγορεύει την είσοδο κάποιου σε ένα από τα εστιατόριά του. Πάντως, σε ό,τι αφορά στον Τζέιμς Κόρντεν, η απαγόρευση δεν κράτησε πολύ. Λίγες ώρες αργότερα με νέα ανάρτηση ο Κιθ ΜακΝάλι αναίρεσε την απόφασή του επειδή, όπως έγραψε, ο κωμικός του τηλεφώνησε και ζήτησε συγγνώμη.