Peaky Blinders: Το τέλος δεν θα είναι τηλεοπτικό αλλά κινηματογραφικό

Newsroom
 Peaky Blinders: Το τέλος δεν θα είναι τηλεοπτικό αλλά κινηματογραφικό
Ο Cillian Murphy αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξη ότι το τέλος της δημοφιλής σειράς θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη.

Ο Cillian Murphy κάθισε πρόσφατα στο Digital Spy για να ενημερώσει σχετικά με την κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς σειράς του BBC, η οποία θα συνεχίσει από εκεί που τελείωσε η έκτη σεζόν.

Όταν ρωτήθηκε αν η παραγωγή θα ξεκινήσει σύντομα, είπε: «Ναι, έτσι πιστεύω. Ακόμα δεν το έχω διαβάσει (το σενάριο), αλλά αυτό είναι το σχέδιο, το σχέδιο είναι να γυρίσουμε μια ταινία και να συνεχίσουμε την ιστορία, αλλά στον κινηματογραφικό κόσμο και όχι στην τηλεόραση Το τηλεοπτικό μέρος της ιστορίας έχει τελειώσει. Αν υπάρχουν κι άλλες ιστορίες να ειπωθούν, είμαι εκεί, απλά δεν το έχω διαβάσει ακόμα, αλλά είναι κοντά προφανώς».

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Ιρλανδός ηθοποιός δεν πρόκειται να αποχωριστεί τις τιράντες σύντομα.

Μετά το 81λεπτο φινάλε της σεζόν της σειράς τον Απρίλιο, οι θαυμαστές περιμένουν με αγωνία την ταινία spin-off, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη χρονιά στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Τον περασμένο Οκτώβριο, μιλώντας στο BFI London Film Festival, ο δημιουργός της σειράς Steven Knight επιβεβαίωσε ότι δουλεύει πάνω στο σενάριο της ταινίας και πρόσθεσε: «Και αυτό θα είναι πιθανότατα το τέλος του δρόμου για το Peaky Blinders όπως το ξέρουμε».

Λίγο μετά την προβολή του Peaky Blinders στο BBC Two το 2013, έγινε πολιτιστικό φαινόμενο, συγκέντρωσε θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και στην πορεία απέσπασε ακόμη και μερικά βραβεία BAFTA.

Αν χρειάζεστε απεγνωσμένα μια ανανέωση ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας, μπορείτε αυτή τη στιγμή να δείτε όλες τις σεζόν του Peaky Blinders στο Netflix.