Δεν υπάρχει αυτό: Η μεγαλύτερη ουρά ever σε αεροδρόμιο ξεπέρασε τα 4 χλμ- Ο κόσμος έφτασε έξω από την αίθουσα (vid)

Newsroom
Δεν υπάρχει αυτό: Η μεγαλύτερη ουρά ever σε αεροδρόμιο ξεπέρασε τα 4 χλμ- Ο κόσμος έφτασε έξω από την αίθουσα (vid)
«Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου», λέει ο dj ο οποίος έχει κάνει ουκ ολίγα ταξίδια στην καριέρα του. Το αεροδρόμιο φαίνεται πως είναι της Κολωνίας στη Γερμανία.

Απίστευτο και μάλλον μπορούμε να μιλάμε για ρεκόρ Γκίνες! O dj Joel Corry μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok με τη μεγαλύτερη ουρά στην ιστορία που έχει παρουσιαστεί σε αεροδρόμιο! Μιλάμε για μία ουρά 4 χιλιομέτρων, με τον κόσμο να βγαίνει ακόμα και στο εξωτερικό κομμάτι του αεροδρομίου και η αναμονή στην πτήση να ξεπερνάει τις 4 ώρες.

«Μου είπαν ότι αυτή η ουρά είναι τέσσερα χιλιόμετρα», λέει αρχικά κάπως δύσπιστα ο Joel Corry που πάει να εξακριβώσει αν όντως αληθεύει.

2

Ο κόσμος ξεκινάει από τον χώρο ασφαλείας σε όλο τον τερματικό σταθμό 1, στη συνέχεια απλώνεται σε όλη την αίθουσα του Check In και βγαίνει ακόμα και εκτός της αίθουσας φτάνοντας στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου.

@joelcorry Longest queue in airport HISTORY ✈️ #travel #airport #tourlife #flightdelay #traveltok ♬ HISTORY - Joel Corry & Becky Hill

«Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου», λέει ο dj ο οποίος έχει κάνει ουκ ολίγα ταξίδια στην καριέρα του. Λέει μάλιστα πως «αυτό πρέπει να είναι κάποιου είδους ρεκόρ Γκίνες».

Καθώς έφτασε τελικά στο τέλος της ουράς, ο Corry είπε ότι ο χρόνος αναμονής ήταν πάνω από τέσσερις ώρες.

Στο βίντεο του στο TikTok, έγραψε: «Η μεγαλύτερη ουρά στην ιστορία του αεροδρομίου».

2

Όσο για το αεροδρόμιο, πολλοί εικάζουν πως είναι της Κολωνίας στη Γερμανία. Μάλιστα αρκετοί ανέφεραν ότι στο ίδιο αεροδρόμιο αντιμετώπισαν παρόμοιες ουρές, ενώ κάποιοι είπαν πως έχασαν ακόμα και την πτήση τους.

Ο Corry είπε ότι το αεροδρόμιο δεν είχε διαθέσιμη επιλογή fast track, κάτι που σημαίνει ότι αναγκάστηκε να περιμένει στην ουρά.