Σάλος με κατάπτυστη και μαυρόψυχη ηλικιωμένη που πετάει το μπαστούνι της σε σκυλάκι που κοιμάται στη δροσιά (vid)

Newsroom
Σάλος με κατάπτυστη και μαυρόψυχη ηλικιωμένη που πετάει το μπαστούνι της σε σκυλάκι που κοιμάται στη δροσιά (vid)
Δεν την ενοχλεί, κοιμάται ήσυχο, δεν την έχει πλησιάσει καν, αντίθετα αυτή πάει στο μέρος του και του πετάει το μπαστούνι της και φυσικά το χτυπάει με αυτό.

Θύελλα αντιδράσεων έχει σηκώσει μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία περπατάει με τη βοήθεια μπαστουνιού, αλλά η μαύρη ψυχή είναι… κατράμι. Αυτό που έχει στο μυαλό της είναι πως θα κακοποιήσει ένα σκυλάκι, που έχει βρει δροσιά και κοιμάται.

Δεν την ενοχλεί, κοιμάται ήσυχο, δεν την έχει πλησιάσει καν, αντίθετα αυτή πάει στο μέρος του και του πετάει το μπαστούνι της. Φυσικά και το μπαστούνι με τα τρία «πόδια» χτυπάει το σκυλάκι που τρομάζει και απομακρύνεται.

Κατά τα άλλα, τα αδέσποτα πειράζουν, είναι επιθετικά και δαγκώνουν κτλ. Επιθετικά τα κάνει ο άνθρωπος σε κάθε μορφή . Είτε για μαγκιά, είτε από κακοποίηση είτε από τέτοιες συμπεριφορές σαν της γιαγιάς αυτής με το μπαστούνι.

Φανταστείτε τι «παιδεία» για τα σκυλάκια (και όχι μόνο) θα έχει περάσει στα παιδιά της και τα εγγόνια της αν έχει.

Κατάπτυστη και μαυρόψυχη το λιγότερο.

Νεότερη εξέλιξη: Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος της 75χρονης για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 7 Αυγούστου στη Χρυσαυγή του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Κατατέθηκε μήνυση, αλλά δεν συνελήφθη καθώς παρήλθε το όριο του αυτοφώρου.